HomeFRUMUSETECoafuri Află cum avea grijă Marilyn Monroe de frumusețe

Află cum avea grijă Marilyn Monroe de frumusețe

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/06/makeup-Marilyn-Monroe.jpg

Chiar si la cateva decenii de la moartea ei, Marilyn Monroe ramane un idol pentru toate femeile, datorita frumusetii ei. Iata cateva secrete de frumusete ale divei:

Curatarea tenului: primul sot al acesteia, Jim Dougherty, a dezvaluit faptul ca diva obisnuia sa isi limpezeasca fata de 15 ori cu apa, dupa care se spala ca un sapun normal.

Ulei de masline: Actrita utiliza adesea acest ulei pentru a avea un efect dublu de curatare si hidratare.

Cuburi de gheata: Pentru ca pielea ei sa fie ferma si elastica, Monroe, isi trata tenul cu niste cuburi de gheata si alegea adesea sa faca bai foarte reci, pentru a oferi pielii un aspect mai tanar.

Vaselina: Pentru ca pielea ei sa fie hidratata si stralucitoare, vedeta isi pregatea tenul pentru machiaj intr-un mod inedit: aplica vaselina pe nas si pometi.

Ten de portelan: Dupa ce aplica vaselina, Monroe aplica pudra translucida pe toata fata, iar prin acest mod tenul ei avea un aspect radiant. De asemenea, aceasta mai utiliza si un fard-crema iluminator.

Nas mic si elegant: Pentru a crea iluzia unui nas mic, actrita aplica putina vaselina pe varful nasului si il acoperea cu pudra intr-o nuanta apropiata pielii, pentru ca avea impresia ca vaselina si iluminatorul faceau ca nasul sa dispara in peisaj.

Pometi sculptati: nuantele la care apela cel mai des erau rozul si coraiul.

Ochi mari si luminosi: Diva utiliza aceeasi baza pentru machiajul ochilor, si anume: un fard alb de la linia genelor pana la cea a sprancenelor, dupa care aplica pe partea de sus a pleoapei un fard albastru sau crem, pentru crearea efectului dramatic…

Buze pline: pentru ca in anii ’50 nu exista posibilitatea de injectare a buzelor, divele invatau diferite trucuri, iar Monroe utiliza cinci nuante diferite de ruj, la care adauga gloss si astfel obtinea celebrele buze rosii carnoase.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed