HomeFRUMUSETEMachiaj Colectia de machiaj natural de vara Bobbi Brown

Colectia de machiaj natural de vara Bobbi Brown

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 836 views
Colectia-de-machiaj-natural-de-vara-Bobbi-Brown in Machiaj

Colectia de machiaj natural Bobbi Brown este plina de optiuni pentru vara. Desi firma nu este cunoscuta pentru nuantele indraznete sau inclinatii particulare catre spiritul indraznet, produsele de machiaj oferite de aceasta trezesc asteptarile celor care cauta culori provocatoare, pentru a crea cel mai bun look.

Colectia de machiaj natural de vara Bobbi Brown

Colectia de machiaj natural de vara nu face exceptie in ceea ce priveste accentele spectaculoase multiple. Cauti o transformare de sezon? Urmareste aceste oferte in editie limitata:

Autobronzant pentru corp si fata

Sa iti pastrezi un aspect minunat pe toata durata verii implica obtinerea unei straluciri perfecte de vara. Un look bronzat fara sa stai la soare, dar cu o stralucire sanatoasa care nu va trece neobservata – aceste aspecte pot fi oferite de editia limitata de autobronzant pentru fata si corp.

Gel pentru fata si corp

Fii minunata din cap pana in picioare! Vrei un look natural? Foloseste gelul autobronzant, pentru a te asigura ca obtii cele mai bune rezultate de fiecare data.

Pudra bronzanta pentru obraji

Convenabila si usor de aplicat, noua pudra bronzanta este o alegere minunata pentru acelea care sunt intotdeauna pe picior de plecare, fiind extrem de practica pentru calatorie. Formula translucida fabuloasa se amesteca usor in piele, aducand rezultate minunate. Alege dintre aceste tonuri universale: Nude Beach, Summer Pink si Sunlight Nude.

Luciu de buze

Buzele seducatoare sunt o necesitate in orice sezon, mai ales vara. Purtat simplu sau peste rujul preferat, acest luciu vine in mai multe nuante. Alege dintre urmatorele optiuni in editie limitata: Air Kiss, Bronzed Pink, Naked, Pink Cloud.

Fard creion

Ai incercat fardul creion? Daca vrei alternative pentru un look subtil, dar sexy, ia in considerare aceste tonuri minunate: Golden Bronze si Sunlight Gols.

Oja

Nu in ultimul rand, asigura-te ca dai unghiilor o schimbare de care au nevoie, cu editia limitata de oja Pink Pearl…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed