HomeFRUMUSETEMachiaj De ce sa folosesti un iluminator de fata?

De ce sa folosesti un iluminator de fata?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/iluminator-de-fata.jpg

Iluminatorul de fata este un instrument de machiaj pe care il folosesc multe femei. Sa vedem de ce este necesar un iluminator de fata in realizarea unui machiaj.

iluminator de fata

Industia cosmetica este plina de produse si inventii cosmetice, incat uneori ne putem pierde in aceasta mare de produse. Afla de ce este folositor un iluminator de fata.

Foloseste un un iluminator de fata pentru a deschide ochii

Cand aplici o cantitate mica de iluminator de fata in colturile interioare ale ochilor, acesta va lumina intreaga zona a acestora si te va ajuta sa arati mai treaza, iar ochii tai vor parea mai mari.

Foloseste un un iluminator de fata pentru a arata mai tanara

Pentru a „condimenta” imaginea zilnica, adauga un iluminator de fata pe pometi. Va oferi dimensiune si o reflectie frumoasa. Acest truc te va ajuta sa arati mai tanara si mai proaspata.

O frunte mai bine sculptata

Daca aplici putin iluminator de fata pe frunte, deasupra sprancenelor, vei adauga dimensiune fetei, iar pielea de pe frunte va arata mai bine sculptata. Nu se recomanda daca ai tenul gras sau cosuri pe frunte.

Pentru a avea un nas mai mic

Daca vrei sa corectezi forma nasului, sa-l faci mai mic sau mai subtire, nu ai nevoie de chirurgie plastica; foloseste doar un iluminator.

Aplica iluminator de fata pe podul nasului si o culoare mata, cu o nuanta sau doua mai inchisa decat tenul tau, in parti. Ai grija cand folosesti produsul in timpul zilei si tine minte sa amesteci bine, incat sa nu se creeze pete sau linii de-a lungul nasului. Totul trebuie sa para natural si delicat.

Vrei un lifting?

Aplica iluminator de fata sub sprancene si deasupra lor dupa ce le-ai subliniat, astfel vei obtine un lifting vizibil, vei infrumuseta forma sprancenelor, dandu-le un aspect curat si accentuand ochii. Fii atenta sa aplici cu masura. Foloseste o pensula subtire pentru un rezultat mai sofisticat.

Pentru a evidentia buzele

Poti face acest lucru cu ajutorul unui iluminator: aplica pe arcul lui Cupidon si in centrul buzei de jos, astfel buzele tale vor parea mai mari si mai pline. Daca nu ai un iluminator de fata, foloseste orice fard alb lucios sau un luciu de buze.

Acopera cercurile negre din jurul ochilor

Amesteca un iluminator de fata cremos cu un anticearcan si aplica sub ochi, astfel vei lumina zona ochilor si vei indeparta semnele de oboseala.

Nu exista niciun cosmetician care sa nu aiba in trusa lui un iluminator de fata, dar nu este foarte popular printre femeile care nu iau contact cu moda machiajului. Motivul este micul secret al acestui produs explicat printr-un cuvant: moderatie…

O cantitate generoasa poate crea un aspect gras, dar un strat subtire te ajuta sa arati fabulos!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed