HomeFRUMUSETEMachiaj Sfaturi pentru un machiaj de iarna stralucitor

Sfaturi pentru un machiaj de iarna stralucitor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Sfaturi-pentru-un-machiaj-de-iarna-stralucitor.jpg

Nu te teme daca nu esti foarte priceputa intr-ale machiajului. Aceste sfaturi pentru un machiaj de iarna stralucitor iti vor aduce o multime de idei creative despre cum sa arati ce este mai frumos in privinta trasaturilor tale.

Sfaturi pentru un machiaj de iarna stralucitor

Urmeaza ghidul nostru de tehnici pentru aplicarea unui machiaj de iarna. Afla cele mai noi trucuri, care te vor ajuta sa lansezi o tendinta cu senzualitatea ta.

Urmatoarele sfaturi pentru machiaj te vor ajuta sa folosesti cele mai impresionante produse de machiaj si sa adaptezi diferite stiluri personalitatii si preferintelor tale. Fii atractiva urmand cateva ghiduri de frumusete.

Creeaza un look frumos folosind urmatoarele trucuri de machiaj. Foloseste un buretel pentru a aplica fondul de ten potrivit tenului tau. Oricum, inainte de aplicare ar trebui sa afunzi buretelul in apa. Apoi imprastie uniform fondul de ten. Bucura-te de imaginea stralucitoare a bazei tale de machiaj si etaleaza-ti tenul sanatos!

Aplica hidratantul colorat cu mare grija, pentru a construi o baza perfecta pentru machiaj. Plaseaza o pata mica din acest produs pe barbie si maxilar, pe obraji si apoi pe frunte.

Foloseste miscari circulare pentru a imprastia hidratantul pe toata fata. Termina aplicarea acoperind toate imperfectiunile cu un autobronzant mai degraba decat cu o pudra. Rezultatul sedintei tale de frumusete va fi foarte simplu.

Incepe sa definesti ochii cu genele de sus. Cosmeticienii incepatori stiu ca trebuie sa termine aplicarea fardului si a dermatografului si apoi sa incepi cu urmatoarea sectiune.

Daca vrei sa evidentiezi pleoapa de jos, este intelept sa o faci moderat si elegant. Asigura-te ca atragi atentia catre pleoape si sprancene si nu sa te concentrezi asupra sectiunilor joase, pentru ca astfel poti da impresia de ochi obositi si vei evidentia cearcanele.

Transforma genele subtiri in accesorii urmand trucul urmator: pentru a crea impresia de stralucire, foloseste o pensula pentru dermatograf si aplica o cantitate mica de pudra de fata pe linia genelor. Apoi foloseste un rimel pentru alungire pentru a da volum genelor. Mai mult, poti experimenta rimeluri care contin silicon. Acestea vor da impresia de ochi mari.

Pentru a scoate in evidenta ochii mari, foarte deschisi, trebuie sa eviti folosirea nuantelor indraznete si luminoase. Daca nu vrei sa arati ca o papusa animata, asigura-te ca alegi nuantele delicate. Atrage atentia cu un machiaj minunat, in loc de a alege unul dezastruos, declansat de ochi puternic nuantati…

Foloseste farduri deschise si dermatograf alb pentru a crea ochi frumosi. Acelea care se bazeaza pe imaginea unor ochi fumurii, pot rata sansa de a face impresie cu privirea lor pe timp de iarna. Experimenteaza acest truc pentru a-ti evidentia frumusetea si lumina ochilor. Incearca sa creezi cel mai frumos machiaj de iarna folosind nuante  luminoase!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed