Sfaturi de make-up profesional

Share

Transforma-te intr-o adevarata diva cu aceste sfaturi in materie de make-up profesional. Urmeaza-le si vei fi cu adevarat stralucitoare.

Sfaturi de make up profesional

Lasa tendintele in materie de frumusete sa te transforme. Esteticienii din toata lumea folosesc aceste tehnici in materie de make-up profesional si bineinteles ca nu dau gres. Asa ca foloseste-le si tu.

Corectorul
Ia in considerare urmatoarele sfaturi de make-up profesional in ceea ce priveste corectorul. Pregateste baza pentru machiajul tau aplicand acest produs. Foloseste unul cremos pentru a ascunde zonele cu probleme. Aplica pana la linia de jos a genelor. Foloseste degetul pentru uniformizare. Poti folosi corectorul si pe post de iluminator. Aplica putin pe varful nasului, pe mijlocul fruntii, pe barbie si pe pometi pentru un efect de lifting.

Fondul de ten
Fondul de ten cremos este cel mai bun. Alege nuanta potrivita aplicand putin fond de ten pe piept in zona unde soarele intra in contact cu pielea.
Nu ar fi indicat sa aplici pe gat. Cu o perie aplica o cantitate mica pe piept urcand putin pe gat. Uniformizeaza fondul de ten cu miscari circulare.

Fardul de obraz
Aplica fardul de obraz inaintea pudrei. O aplicare corecta se face cu o perie pe care o inmoi in produs fara a exagera. Se aplica tot cu miscari circulare, iar apoi alege o pudra translucida pentru a fixa machiajul.

Genele
Arcuieste-ti genele. Apoi aplica primul strat de rimel. Indeparteaza excesul de rimel de pe peria de aplicare cu un servetel de hartie. Incepe aplicarea de la radacina si asigura-te ca ai dat destul rimel pe varfuri.

Fardul de ochi
Aplica nuanta mai inchisa de fard pe pleoapa superioara. Aceeasi nuanta o poti aplica si sub genele de jos…

Buzele
Alege un contur de buze asemanator cu nuanta ta naturala. Apoi aplica nuanta preferata de ruj cu un strat de luciu peste el.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente