Modele de unghii pentru mirese

Share

Arta manichiurii pentru mirese a devenit un trend foarte popular pentru 2018. Fiecare mireasa vrea sa fie speciala si acum are posibilitatea sa isi manifeste creativitatea prin intermediul modelelor de unghii pentru mirese.

Modele de unghii pentru mirese 2018

Modele de unghii pentru mirese

In tendinte in anul 2018 sunt modele de unghii pentru mirese cu lacrima si spirala. Multe saloane pot realiza aceste modele in culori diverse si la preturi accesibile.

Cele care vor cu adevarat sa iasa in evidenta prin manichiura pot adauga pe unghii margele, bijuterii sau chiar petale adevarate de flori. Iti poti achizitiona manusi cu extensii care vor fi puse pe anumite degete si apoi sa faci modelul unghiilor continuand modelul manusilor. De asemenea, poti folosi ca model voalul.

Una din cele mai populare alegeri in 2018 in ceea ce priveste modelul unghiilor este folosirea florilor acrilice. O combinatie de roz subtil cu alb este potrivita fara a fi prea evidenta. Poti alege o combinatie de alb si rosu pentru un model de trandafir…

Ai putea sa iei in considerare ca domnisoarele de onoare sa poarte toate acelasi model pe unghii. Exista atatea optiuni disponibile, incat este greu sa alegi. Indiferent de modelul ales, este important, in primul rand, sa fii tu multumita.

Modele unghii mirese 2018 Modele de unghii pentru mireseModele de unghii pentru mireseModele de unghii pentru mireseModele de unghii pentru mireseModele de unghii pentru mireseModele de unghii pentru mireseModele de unghiiModele de unghiiModele de unghiiModele de unghiiModele de unghiiModele de unghiiModele de unghiiModele de unghiiModele de unghiiModele de unghiiModele de unghii


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news