HomeMODA Cum alegi corect hainele pentru a ieși perfect în poze

Cum alegi corect hainele pentru a ieși perfect în poze

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 797 views
Cum-alegi-corect-hainele-pentru-a-iesi-perfect-in-poze in MODA

Tuturor femeilor li se întâmplă să fie confuze atunci când vine vorba să își aleagă ținuta potrivită. Fie că vorbim despre o petrecere, o ieșire în club sau o seară cu prietenii, ni se întâmplă să petrecem destul de mult timp probând haine, neștiind pentru ce să optăm.

selfie

Așadar, dacă te pregătești de un eveniment și îți dorești ca pozele tale să iasă de minune, ține cont de următoarele trucuri care te vor ajuta să alegi cele mai potrivite haine:

  1. Alege decolteul potrivit

Alege întotdeauna decolteul potrivit, în funcție de forma corpului tău. Nu te orienta după ceea ce poartă alte femei, ci studiază-ți corpul și avantajează-l cât mai mult, atunci când ești în fața camerei foto. Alegerea decolteului potrivit este la fel de importantă ca întreaga ținută. Cele mai indicate tipuri de decolteu pentru care poți opta și care se recomandă sunt decolteul rotund și cel in formă de V.

  1. Alege culori închise

Chiar dacă ai impresia că nuanțele deschise și strălucitoare te fac să radiezi și se potrivesc oricărei ocazii, nu e chiar așa. Cu siguranță arați minunat atunci când porți nuanțe strălucitoare, însă lucrurile nu stau la fel și în cazul pozelor. Alege, astfel, nuanțe închise, care te vor ajuta să păcălești blițul, inducând senzația de suplețe.

  1. Hainele mulate pe corp

Chiar dacă hainele largi au o mare contribuție în modă, iar din ce în ce mai multe vedete și modele optează pentru ele, asta nu înseamnă că în fața aparatului foto acestea sunt cea mai bună alegere. Optează pentru haine fixe pe corp, care să te avantajeze, în funcție de forma corpului, însă, atenție, nu o duce în extrema cealaltă! Ce-i mult strică!

  1. Modelele simple

Alege ținute în modele simple, pentru a te avantaja cât mai mult în fața aparatului foto. Modele excentrice sunt nepotrivite chiar și pentru un corp perfect, cu atât mai mult în fața blițului…

  1. Modelele tradiționale

Evită imprimeurile și obiectele vestimentare încărcate, atunci când îți dorești să ți se facă poze. Acestea strică aspectul corpului și îți vei da seama de asta abia după ce vei vedea fotografia. Ele distrag atenția de la față și totul se focalizează pe forma corpului care, apropo, va părea puțin mai plinuță decât e, de fapt. Alege, în schimb, modele precum dungi, linii verticale etc.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed