HomeMODA Cum sa porti culorile neon

Cum sa porti culorile neon

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/05/Cum-sa-porti-culorile-neon.jpg

Culorile neon sunt in tendinte in acest sezon, asa ca e timpul sa inveti cum sa le porti. Urmand sfaturile noastre, iti vei putea completa garderoba cu niste piese vestimentare foarte moderne.

Cum sa porti culorile neon

Hainele in culori neon sunt destul de dificil de purtat daca nu respecti cateva principii in ceea ce priveste modul lor de purtare si accesorizare. Trebuie sa stii cum sa porti niste haine verde acid, roz sau albastru electric daca vrei sa fii admirata de cei din jur. Tendinta marilor creatori de moda este sa urmeze trendurile anilor `80 si `90. Invata cum sa porti haine in culori neon, urmand sfaturile noastre.

Culorile neon sunt in tendinte. Creatorii de moda pot experimenta cu o paleta interminabila de culori si pot crea niste tinute splendide. Incearca accesorii, haine si modele de unghii in culori neon, dar nu uita sa urmezi sfaturile noastre in ceea ce priveste aceste culori.

tinuta in culori neon

–    Poate fi destul de riscant sa porti culori atat de intense, asa ca trebuie sa ameliorezi putin aspectul cu niste culori simple si neutre. Negrul, albul, bejul si kakiul sunt alegerile cele mai bune. De exemplu, poti combina un top verde acid sau albastru electric cu o pereche de blugi skinny negri.
–    Accesoriile sunt, de asemenea, foarte importante. O piesa intr-o culoare neon este de ajuns pentru a-ti da aerul porivit. Nu e nevoie sa exagerezi.
–    Alege cercei in culori neutre, mici bijuterii, cercei de argint. Acestea se vor potrivi de minune cu tinuta ta vie.
–    Rochiile in culori neon sunt cu adevarat incantatoare daca le asortezi cu o pereche de pantofi cu talpa de pluta si cu o geanta alba. Rochiile roz, galbene si portocalii neon sunt perfecte pentru vara. Aceste rochii te vor inveseli cu siguranta.
–    Este mai usor sa porti culori neon in partea inferioara a corpului. Poti purta o pereche de colanti intr-o culoare neon si ii poti asorta cu o rochie simpla neagra si pantofi negri. Colantii vor da viata tinutei tale.
–    Daca esti mai timida si nu poti purta haine in culori neon, poti incerca un plic sau o geanta mai mica sau medie intr-o asemenea culoare. Poti accesoriza in acest fel o tinuta monocromatica.
–    Poarta piesa vestimentara neon pe acea parte a corpului de care esti mandra pentru ca aceste nuante atrag imediat atentia. Evita sa porti haine neon daca esti o femeie cu forme si cu un fund mai mare…

rochie roz neontinuta cu galben neontinute culori neontinuta de vara culori neon

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed