150 Mesaje de 8 Martie de Ziua Femeii – Inspirație pentru a transmite cele mai frumoase gânduri de apreciere

Share

 • Mesaje de 8 martie de ziua femeii.
 • Mesaje de 8 martie pentru mama.
 • Cele mai frumoase mesaje de 8 martie pentru soție.

Descoperă cele mai inspirate mesaje de 8 Martie pentru a-i spune femeii speciale din viața ta cât de mult o prețuiești. Alege dintre zeci de idei de urări, felicitări și citate și transmite-i cele mai sincere gânduri cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

8 Martie este o zi specială, dedicată femeilor din întreaga lume, ocazie cu care este important să le arătăm cât de mult le apreciem și le prețuim. Fie că este vorba despre soția, mama, sora, prietena sau colega noastră, trebuie să le transmitem cele mai frumoase mesaje de 8 Martie și să le facem să se simtă speciale în această zi minunată.

Cele mai inspirate mesaje de 8 Martie pentru a-i transmite femeii speciale din viața ta cele mai sincere gânduri și a o face să se simtă specială

Dacă ești în căutarea de inspirație pentru a-i spune femeii din viața ta cât de mult o iubești și o apreciezi, iată câteva idei de mesaje de 8 Martie:

Pe 8 Martie, arată-i femeii din viața ta cât o prețuiești alelegând dintre zeci de felicitări și citate. O zi dedicată femeilor din întreaga lume, această dată este momentul perfect pentru a le transmite cele mai sincere gânduri și a le face să se simtă speciale. Dacă vrei să îi arăți cât de mult o iubești și o apreciezi, următoarele mesaje pot fi o inspirație pentru tine:

 1. „Draga mea, în această zi specială, îți doresc să fii fericită, iubită și respectată așa cum meriți. Ești o femeie minunată și o inspirație pentru toți cei din jurul tău. La mulți ani de 8 Martie!”
 2. „Nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult înseamnă pentru mine și pentru familia noastră. Ești o mamă și soție minunată, o prietenă devotată și o colegă de neînlocuit. Să ai o zi specială de 8 Martie, plină de iubire și bucurii!”
 3. „Fiecare femeie are o putere și o frumusețe unică, iar tu ești un exemplu perfect în acest sens. Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de energie și împliniri!”
 4. „La mulți ani de 8 Martie! Fie ca această zi să fie plină de bucurii, iubire și momente speciale alături de cei dragi. Ești o persoană specială și un model de urmat pentru toți cei din jurul tău.”
 5. „Când mă gândesc la femeia perfectă, îmi vine imediat în minte imaginea ta. Ești un exemplu de eleganță, inteligență și forță de caracter. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc o zi de 8 Martie minunată, așa cum meriți!”
 6. „Fie ca această zi specială să aducă în viața ta toate lucrurile frumoase pe care le meriți: iubire, fericire, sănătate și succes. Ești o femeie minunată și mă inspiri în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie!”
 7. „În această zi specială, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru cei dragi. Ești un stâlp de susținere, o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru noi toți. Să ai un 8 Martie minunat!”
 8. „O femeie puternică este cea care poate răsări din orice furtună. Tu ești o astfel de femeie, o persoană de încredere și o prietenă adevărată. Îți mulțumesc că exiști în viața mea și îți doresc un 8 Martie plin de bucurii și împliniri!”
 9. „Fiecare zi este specială alături de tine, dar 8 Martie este cu adevărat o zi specială. Îți mulțumesc pentru toată dragostea, înțelepciunea și grijile pe care le arăți față de mine și față de cei dragi. Să ai un 8 Martie minunat!”
 10. „Nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult însemni pentru mine. Ești o femeie frumoasă, puternică și talentată, și mă bucur că am ocazia să fiu alături de tine în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în viața ta!”
 11. „O femeie puternică nu este cea care nu plânge, ci cea care plânge, dar apoi își revine și merge mai departe. Ești o astfel de femeie și mă inspiri prin forța ta de caracter și determinarea de care dai dovadă în fiecare zi. Să ai un 8 Martie minunat!”
 12. „Ești un dar de la Dumnezeu, un înger trimis să îmi lumineze viața. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc un 8 Martie plin de iubire și bucurie, așa cum meriți!”

Mesaje de 8 martie pentru mama și femeile din viata dumneavoastră pe care le iubiți

Mesaje de 8 martie perfecte pentru acea zi a anului în care femeile trebuie să se simtă mai speciale și mai prețuite.

De asemenea, un astfel de mesaj, deși este un gest mic, poartă o însemnătate aparte pentru femeile speciale din viețile noastre. Pentru a le surprinde în minunata zi de 8 martie, nu ezitați să le trimiteți un mesaj deosebit, iar dacă nu aveți inspirație, iată câteva idei ajutătoare. Acestea vă vor ușura munca atunci când vreți să transmiteți un gând bun femeilor dragi din viețile voastre și alegeți să faceți acest lucru prin mesaje de 8 martie.

Aceste mesaje de 8 martie se pot trimite doar cu această ocazie, și anume Ziua Femeii. Această zi este extrem de importantă, este o sărbătoare la nivelul internațional, deoarece este dedicată contribuției imense pe care femeia o aduce societății. Așadar, pe data de 8 martie, în fiecare an, peste tot în lume se celebrează femeile. Astfel de mesaje de 8 martie reprezintă un gest drăguț prin care vă puteți arăta respectul și aprecierea pentru femeile importante din viața dumneavoastră.

 1. Dragi doamne și domnișoare, cu ocazia zilei de 8 Martie vă doresc multă sănătate, fericire și împliniri în toate planurile vieții. La mulți ani!
 2. La mulți ani, dragi femei! Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și vă admir pentru puterea și curajul vostru de a fi mereu acolo pentru cei dragi. Să aveți o zi minunată!
 3. De 8 Martie, vă doresc să fiți mereu înconjurate de iubire, respect și admirație. Fie ca zâmbetul vostru să fie mereu luminos și speranța voastră mereu vie. La mulți ani!
 4. Dragi doamne și domnișoare, vă doresc un 8 Martie plin de dragoste, bucurie și realizări. Să fiți mereu frumoase și strălucitoare, așa cum sunteți și acum. Sărbători fericite!
 5. În ziua de 8 Martie, vă urez tuturor femeilor putere, încredere și curaj să vă urmați visele și să faceți tot ceea ce vă face fericiți. Să aveți parte de multă iubire și împlinire! La mulți ani!
 6. Fie ca ziua de 8 Martie să vă aducă multă bucurie, căldură și lumină în suflet. Să fiți mereu puternice și să mergeți înainte cu încredere și optimism. La mulți ani!
 7. În această zi specială, vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și pentru tot ceea ce sunteți. Fiecare dintre voi este o comoară prețioasă pentru cei din jur și pentru întreaga societate. La mulți ani!
 8. Sărbătorim astăzi femeile puternice, curajoase și frumoase din viața noastră. Fie ca viața să vă răsplătească cu tot ceea ce vă doriți și să vă umple sufletele de pace, armonie și iubire. La mulți ani!
 9. Dragi femei, în această zi specială vă doresc să vă simțiți apreciate și iubite așa cum meritați. Să aveți parte de multe momente frumoase și de multă fericire alături de cei dragi. Sărbători fericite!
 10. Femeile sunt stelele care luminează viața noastră și ne umplu de bucurie și speranță. Vă mulțumesc că sunteți mereu acolo pentru noi și că ne faceți viața mai frumoasă. La mulți ani, dragi doamne și domnișoare!
 11. De 8 Martie, vă doresc să fiți mereu înconjurate de oameni iubitori și înțelegători, care să vă susțină în tot ceea ce faceți. Fie ca viața să vă umple de succese și împliniri, iar voi să fiți mereu fericite și împlinite. La mulți ani!
 12. În această zi specială, vă mulțumesc că existați și că sunteți parte din viața noastră. Fiecare dintre voi este o rază de lumină care aduce bucurie și speranță în lume. Să aveți parte de multă iubire și împlinire! La mulți ani!
 13. Dragi femei, sărbătorim astăzi nu doar frumusețea și eleganța voastră, ci și forța și curajul vostru de a merge mai departe în ciuda obstacolelor. Fie ca viața să vă răsplătească cu tot ceea ce vă doriți și să vă aducă numai bucurii și împliniri. La mulți ani!
 14. În această zi specială, vă doresc să fiți mereu înconjurată de oameni dragi și de multă iubire. Să fiți mereu puternice și curajoase și să aveți parte de multe realizări frumoase. La mulți ani, dragi femei!
 15. De 8 Martie, vă mulțumesc că sunteți parte din viața noastră și că ne faceți viața mai frumoasă. Fie ca ziua de azi să fie plină de bucurie, iar viitorul să vă aducă numai lucruri bune și împliniri frumoase. La mulți ani, dragi doamne și domnișoare!

Următoarele mesaje de 8 martie pot fi trimise virtual sau scrise pe biletele care însoțesc un buchet de flori specifice primăverii și/sau pot fi alăturate unui cadou, fie el simbolic sau consistent, în funcție de bugetul, posibilitatea și preferința fiecărei persoane care decide să își arate în acest mod aprecierea pentru fetele și femeile din viata sa, fie că este vorba de cele din familie, de prietene, colege sau cunoștințe.

Mesaje de 8 martie sunt un gest drăguț prin care se poate arăta respectul și aprecierea pentru femeile importante din viața noastră. Acestea pot fi trimise virtual sau alăturate unui cadou simbolic sau consistent. Cu această ocazie, se celebrează contribuția imensă pe care femeia o aduce societății.

Mesaje de 8 martie pentru mama

Ziua de 8 martie este sărbătoarea tuturor femeilor, iar pentru cele care sunt mame, această zi capătă o importanță și mai mare, fiind felicitate pentru dublul lor rol, acela de femei și mame. De asemenea, în astfel de contexte, următoarele mesaje de 8 martie capătă o încărcătură emoțională și mai mare, motiv pentru care trebuie scrise sincer și foarte atent. Iată câteva dintre cele mai inspirate mesaje de 8 martie pe care merită să le trimitem mamelor:

 1. Cu prilejul acestei zile țin să îți mulțumesc, dragă mamă, pentru toată dragostea și dăruirea cu care m-ai crescut. Te prețuiesc și te voi iubi la nesfârșit. La mulți ani!
 2. Chiar dacă nu îți pun zilnic, azi, de 8 martie, vreau să te asigur de toată iubirea și de tot respectul meu, mama mea iubită! La mulți ani și o zi cu soare îți doresc!
 3. La mulți ani, iubită mamă! Să ai o viață liniștită și plăcută asemenea unei primăveri fără sfârșit! Îți trimit acest mesaj de 8 martie pentru a-mi mărturisi dragostea pe care ți-o port.
 4. „Nu există mamă mai frumoasă decât mama mea! Te iubesc, draga mea mamă! La mulți ani, de 8 Martie!”
 5. „Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”
 6. „Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani!”
 7. „Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie. Te iubesc din tot sufletul.”
 8. „Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”
 9. „Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La multi ani!”
 10. „Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îți mulțumim și te iubim. La multi ani!”
 11. „Mama – lacrimă târzie, veșnică icoană, înger de-nălțare, candelă aprinsă! Candelă a vieții, care nu se stinge, care luminează și pe veci veghează!”
 12. „Poate că pentru lume tu ești numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume!”
 13. „La mulți ani, mămica mea! Să fi fericită și să te iubească toată lumea cum o face puiul tău.”
 14. M-ai crescut, mamă, prin puterea sacrificiului cu care te-a înzestrat Dumnezeu, iar azi e ziua în care vreau să îți mulțumesc pentru tot. Să ai parte numai de zâmbete și zile cu soare!
 15. Nu vreau să îți trimit mesaje de 8 martie siropoase, ci vreau să îți spun sincer că ești modelul meu în viață, iar tot ce am și tot ce sunt ție îți datorez. Te iubesc, mamă dragă! La mulți ani!
 16. Să ai o zi de 8 martie deosebită și liniștită, însorită și plină de bucurii! La mulți ani, scumpa mea mamă! Să ai parte de tot ce e mai bun pe această lume!
 17. 8 martie este ziua tuturor femeilor, iar eu vreau să o felicit pe cea mai specială dintre acestea. La mulți ani împliniți și voioși, mamă dragă! Viața să îți fie o continuă primăvară!
 18. Ziua de 8 martie să te găsească cu zâmbetul pe buze, iar inima să-ți tresara de bucurie! La mulți ani și o primăvară liniștită să ai, mama mea mult iubită!
 19. Mami, te iubesc. Pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita! La multi ani!
 20. Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume!
 21. Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama! La multi ani de 8 martie!
 22. Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, draga mama, buna, inteleapta si frumoasa! La Multi Ani de 8 martie!
 23. Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc! La multi ani de Ziua Mamei!
 24. Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani, mama!
 25. Draga mamica mea, primavara calda sa fie in sufletul tau toti ce-ti doresti si multe multumiri si iti mai multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie .Te iubesc din tot sufletul
 26. Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna … intotdeauna mama mea! La multi ani de 8 martie!
 27. Atunci cand am deschis ochii pentru prima data, te-am vazut pe tine MAMA! Iti multumesc pentru tot! Te iubesc! La multi ani, MAMA!
 28. Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari pentru tine, mamico! La multi ani de 8 martie!
 29. Sper ca 8 martie va fi ca o raza de soare pentru tine si ca florile de la mine vor umple casa cu ganduri vesele. La multi ani, mamica mea!
 30. Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum, ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer La multi ani, MAMA!
 31. Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume! La multi ani!
 32. Tu, mama mea draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani de Ziua Mamei!
 33. Mama, te iubesc. Esti unica, esti primavara mea insorita! La multi ani de 8 martie!
 34. Draga mama, de ziua mamelor eu iti urez multa sanatate si sa te bucuri de toti cei ce te inconjoara! La multi ani de 8 martie!
 35. Draga mama, o primavara calda sa fie in sufletul tau. Iti multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie.Te iubesc din tot sufletul! La multi ani de 8 martie!
 36. Din suflet iti daruiesc, ca in fiecare an, firavul martisor si odata cu el toata dragostea ce ti-o port. Te iubesc, mama! La multi ani de 8 martie!
 37. Draga mama, azi de ziua ta vreau sa iti spun ceva: iti multumesc pentru grijile avute noptile pierdute si iti mai spun ceva te iubesc cu toata inimioara mea.
 38. Mama – lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa! Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!
 39. La multi ani, mama! Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de pret. Iata de ce m-am gandit sa-ti trimit copiii vreo luna.
 40. De 8 martie vreau să îți dau în dar toată dragostea mea, așa cum mi-ai dat și tu mie tot ce ai avut mai bun. La mulți ani plini de împliniri, mama mea dragă! Să zâmbești mereu, iar fruntea să nu-ți fie brăzdată de niciun rid.
 41. Iubită mamă, astăzi este despre tine și puterea de a iubi. M-ai crescut frumos, iar pentru asta vreau să îți mulțumesc. La mulți ani, mamă, femeie, soție și suflet de copil. Te iubesc la infinit!
 42. Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoare ca exist. Tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invatat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alaturi de mine mereu
 43. Mama – cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte. La multi ani de Ziua Mamei!
 44. Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericit ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!
 45. Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim.La multi ani!
 46. Iti multumesc ca ma iubesti si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti. La multi ani, mamica mea frumoasa!
 47. Pe aripi de primavara, 8 martie lin coboara si in a lui privire poarta noroc si fericire! La multi ani, mamica mea frumoasa!
 48. Tu esti pentru mine o femeie frumoasa, o prietena speciala si o mama minunata. Ma simt mandra si norocoasa pentru ca esti mama mea. La multi ani!
 49. Si soacrele sunt femei, nu? Merita si ele un mesaj de 8 martie!
 50. Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!
 51. La multi ani! Va doresc sa aveti in suflete minunatele culori ale primaverii de care sa va bucurati! La multi ani de 8 martie!
 52. Te admir din toata inima pentru cine esti, pentru eleganta ta, pentru calmul tau, pentru frumusete, pentru generozitate, pentru delicatete… Iarta-ma pentru toate momentele in care uit sa-ti arat asta. Iti multumesc! Sunt recunoscatoare ca esti in viata mea! La multi ani frumosi, luminosi, plini de iubire!
 53. De 8 Martie, ganduri curate impletite din iubire, alaturi de un sincer La multi ani, celei mai grozave soacre!
 54. Mi-ai adus bucuria de a avea doua mame. Iti multumesc pentru ca m-ai primit si adoptat cu atata caldura, bucurie si mandrie. La multi ani de 8 Martie, mama soacra!
 55. Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!
 56. O primavara calda si lumina in suflet si in priviri. La multi ani de 8 Martie!
 57. La multi ani pentru cea mai super tare soacra de pe planeta! Te iubesc!
 58. Si premiul pentru cea mai buna soacra se duce la… La multi ani de 8 Martie!

Mesaje de 8 martie pentru iubită/soție

Pentru bărbații care au nevoie de un imbold am pregătit câteva mesaje de 8 martie inspirate, menite să le meargă la suflet femeii iubite. Aceste mesaje de 8 martie vă vor impresiona mereu jumătatea, iar ziua de 8 martie va fi cu atât mai deosebită:

 1. La mulți ani, iubita mea soție! Astăzi este despre cea mai specială femeie din viața mea, cea care m-a învățat să iubesc! Fericirea să ne cuprindă pe amândoi, iar tu să rămâi la fel pentru totdeauna, deosebită!
 2. Sper ca de acum încolo să fac câte un 8 martie din fiecare zi petrecută alături de tine! Te iubesc enorm și vreau să îți mulțumesc pentru tot ce am construit împreună!
 3. „Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”
 4. „Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”
 5. „Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”
 6. „Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… Te iubesc!”
 7. „Soția mea scumpă și grijulie, te felicit de 8 Martie! Nu mă satur să te admir în fiecare zi. Ești întruchiparea eleganței și a frumuseții, iar eu te iubesc ca în prima zi. Îți mulțumesc pentru că ai adus bucurie și fericire vieții mele! La mulți ani! Te iubesc!”
 8. „Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.”
 9. „Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăiești o nouă primăvară…”
 10. De 8 martie vreau să îți dăruiesc iubirea, recunoștința, înțelegerea și tot ce ai tu nevoie pentru a fi fericită! Nici cele mai lungi mesaje de 8 martie n-ar putea să îți transmită pe deplin iubirea pe care ți-o port.
 11. Pentru cea mai specială femeie vreau să scriu acum cele mai speciale mesaje de 8 martie. Să ai parte de toată fericirea din lume, înger trimis pe pământ pentru a împărtăși fericire! Te prețuiesc pe zi ce trece tot mai mult.
 12. „Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție”
 13. „Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”
 14. „Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primăverii.”
 15. „Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru ca acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc.”
 16. „Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…”
 17. „Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele.”
 18. „Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine!”
 19. „De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”
 20. Primăvara aceasta să te găsească înflorind asemenea unui boboc de floare, femeie iubită! Să te bucuri de tot ce te înconjoară și să zâmbești mereu!
 21. Pe lângă toate mesajele frumoase de 8 martie pe care ți le transmit, vreau să te asigur de toată aprecierea mea, de toată iubirea și de tot respectul. Te iubesc!
 22. Să ai o zi însorită, să radiezi de fericire și să te bucuri necontenit! Îți trimit cu drag cele mai frumoase mesaje de 8 martie. La mulți ani împliniți, femeie minunată! Să rămâi veșnic frumoasă!
 23. „Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”
 24. „Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!
 25. ” Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”
 26. „Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”
 27. „Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”
 28. De 8 martie vreau să te felicit pentru felul tău de a fi, pentru blândețea și bunătatea ta, pentru puterea de a iubi și de a te sacrifica. La mulți ani, femeie, soție, iubită!
 29. La mulți ani de 8 martie celei mai minunate femei din lume! Îți mulțumesc pentru tot ce faci și pentru cine ești! Să ai parte de zâmbete și flori, de bucurie și pace! Te voi prețui mereu la adevărata ta valoare, suflet bun și curat!
 30. Fie ca ziua de 8 martie să îți aducă numai bucurii, veselie și multe cadouri! Să ai parte de tot ce este mai frumos și mai bun pe lume, pentru că meriți din plin! Să fii înconjurată de oameni buni și frumoși la fel ca tine!

Atunci când primesc mesaje de 8 martie, femeile se simt emoționate și respectate pentru ceea ce fac, indiferent că se ocupă de casă, de familie ori au o carieră. Fiecare în parte este deosebită și, cu toate că este posibil ca uneori să trecem cu vederea toate lucrurile pe care le face, în această zi este important să ținem cont și să îi oferim un gest prin care să vadă considerație. Atunci când nu aveți inspirație, aceste mesaje de 8 martie pe care le-am selectat pentru dumneavoastră vă vor ajuta să vă arătați atenția față de femeile care vă sunt apropiate.

Mesaje de 8 martie pentru bunica

 1. „Draga mea bunica, îți doresc un 8 Martie plin de sănătate, iubire și bucurii alături de cei dragi. Ești un exemplu de înțelepciune și bunătate pentru mine și pentru toți cei din jurul tău. La mulți ani cu sănătate și fericire!”
 2. „Bunica mea dragă, în această zi specială îți mulțumesc pentru toată dragostea, înțelepciunea și sprijinul pe care mi le-ai oferit de-a lungul anilor. Ești un model de urmat pentru mine și pentru toți cei din familia noastră. Să ai un 8 Martie minunat!”
 3. „Fiecare moment petrecut alături de tine este o binecuvântare. Ești o bunica minunată, plină de înțelepciune și dragoste, și îți mulțumesc că exiști în viața mea. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în continuare!”
 4. „Bunica mea iubită, nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult însemni pentru mine. Ești o femeie minunată, puternică și talentată, și mă bucur că am ocazia să fiu alături de tine în fiecare zi. Îți doresc un 8 Martie plin de iubire și bucurie, așa cum meriți!”
 5. „Fiecare zi petrecută alături de tine este o oportunitate de a învăța și de a crește. Ești o bunica specială, plină de înțelepciune și grijă față de cei din jurul tău. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de iubire și bucurie alături de cei dragi!”
 6. „Draga bunica, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toată dragostea și înțelepciunea pe care mi le-ai oferit de-a lungul vieții. Ești un exemplu de putere și perseverență, iar pentru mine ești un adevărat erou. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de sănătate și bucurii!”
 7. „Bunica mea dragă, în această zi specială îți mulțumesc pentru toată dragostea, înțelepciunea și bunătatea pe care mi le-ai oferit mereu. Ești o femeie minunată și mă inspiri prin determinarea și puterea ta de caracter. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în continuare!”
 8. „Bunica mea iubită, îți doresc un 8 Martie plin de iubire, bucurie și momente speciale alături de familia noastră. Ești o persoană specială, plină de înțelepciune și grijă față de cei din jurul tău. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc multă sănătate și fericire în continuare!”
 9. „Fiecare zi petrecută alături de tine este o binecuvântare. Ești o bunica minunată, plină de înțelepciune și iubire, și îți mulțumesc că exiști în viața mea. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de momente frumoase și bucurii alături de cei dragi!”
 10. „Bunica mea iubită, ești o persoană specială, cu o inimă mare și o dragoste nemăsurată față de cei din jurul tău. Îți mulțumesc că mă înveți mereu lucruri noi și că ești mereu alături de mine. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în continuare!”
 11. „Bunica mea dragă, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ai oferit întotdeauna. Ești o femeie puternică și talentată, cu un suflet mare și o inimă plină de bunătate. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în continuare!”
 12. „Bunica mea iubită, îți doresc un 8 Martie minunat, plin de momente frumoase și de bucurii alături de cei dragi. Ești o sursă de inspirație pentru mine și pentru toți cei din jurul tău, și îți mulțumesc că ești mereu alături de noi. Să ai parte de multă sănătate și fericire în continuare!”
 13. „Fiecare moment petrecut alături de tine este o lecție de viață. Ești o bunica minunată, cu o inimă plină de iubire și o înțelepciune care ne inspiră pe toți. Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de momente speciale și de bucurie!”
 14. „Bunica mea dragă, îți mulțumesc că m-ai învățat să fiu un om mai bun. Ești un exemplu de bunătate și înțelepciune pentru mine și pentru toți cei din jurul tău. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de sănătate, iubire și bucurii alături de cei dragi!”
 15. „Bunica mea iubită, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toată dragostea și răbdarea pe care mi le-ai oferit de-a lungul vieții. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o dragoste nemăsurată față de cei din jurul tău. Să ai un 8 Martie minunat și multă fericire în continuare!”
 16. „Bunica mea dragă, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Ești o persoană specială, cu un suflet mare și o inimă plină de bunătate. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii alături de cei dragi!”
 17. „Bunica mea iubită, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toată dragostea, înțelepciunea și sprijinul pe care mi le-ai oferit mereu. Ești o persoană specială, cu un suflet mare și o înțelepciune care ne inspiră pe toți. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în continuare!”
 18. „Fiecare moment petrecut alături de tine este o binecuvântare. Ești o bunica minunată, cu o inimă plină de iubire și de bunătate. Îți mulțumesc că ești mereu alături de noi și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de momente frumoase și de bucurie alături de cei dragi!”
 19. „Bunica mea dragă, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toată dragostea și răbdarea pe care mi le-ai oferit mereu. Ești un exemplu de putere și perseverență pentru mine și pentru toți cei din jurul tău. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de sănătate și de fericire alături de cei dragi!”
 20. „Bunica mea iubită, ești o persoană specială, cu o inimă mare și o dragoste nemăsurată față de cei din jurul tău. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de momente frumoase și de bucurie alături de cei dragi!”
 21. Cele mai frumoase mesaje de 8 martie sunt menite să aducă un zâmbet pe chipul femeilor speciale și dragi. Nu ezitați să apelați la aceste mesaje de 8 martie pe care vi le-am pus la dispoziție, dacă nu aveți inspirație pentru a crea unele proprii. Așadar, astfel de mesaje de 8 martie vor fi cu siguranță apreciate, întrucât sunt urări sincere, minunate, prin intermediul cărora sunt expuse cele mai calde gânduri de bine la adresa celor care le vor primi.

Mesaje de 8 martie pentru nașă

 1. „Draga mea nașă, îți mulțumesc că ești mereu alături de mine și mă înveți mereu lucruri noi. Ești o femeie puternică și înțeleaptă, iar pentru mine ești un exemplu de urmat. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii alături de cei dragi!”
 2. „Nașa mea dragă, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ai oferit întotdeauna. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o înțelepciune care ne inspiră pe toți. Să ai un 8 Martie minunat și multă fericire în continuare!”
 3. „Bună dragă nașă, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Ești o persoană specială, plină de înțelepciune și de bunătate, și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii și momente speciale!”
 4. „Nașa mea iubită, îți mulțumesc că ești mereu alături de mine și mă încurajezi să fiu un om mai bun. Ești un exemplu de putere și determinare pentru mine și pentru toți cei din jurul tău. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în continuare!”
 5. „Fiecare moment petrecut alături de tine este o lecție de viață. Ești o nașă minunată, plină de înțelepciune și de iubire, și îți mulțumesc că ești mereu alături de mine. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii alături de cei dragi!”
 6. „Draga mea nașă, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună și pentru toată dragostea pe care mi-o oferi mereu. Ești o femeie minunată, cu o inimă mare și o înțelepciune care ne inspiră pe toți. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în continuare!”
 7. „Nașa mea iubită, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ai oferit întotdeauna. Ești o persoană specială, plină de înțelepciune și de bunătate, și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de momente speciale și de bucurie!”
 8. „Bună dragă nașă, îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că mă înveți mereu lucruri noi. Ești un exemplu de putere și de determinare pentru mine și pentru toți cei din jurul tău. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de iubire și de bucurie alături de cei dragi!”
 9. „Nașa mea dragă, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună și pentru toată înțelepciunea pe care mi-o oferi mereu. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o dragoste nemăsurată față de cei din jurul tău. Să ai parte de un 8 Martie minunat, plin de bucurie și de fericire!”
 10. „Fiecare moment petrecut alături de tine este o binecuvântare. Ești o nașă minunată, plină de înțelepciune și de iubire, și îți mulțumesc că ești mereu alături de mine. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii alături de cei dragi!”
 11. „Draga mea nașă, ești un om special pentru mine și îți mulțumesc că faci parte din viața mea. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii și de momente speciale alături de cei dragi. Sper ca această zi să fie una deosebită pentru tine, așa cum ești și tu pentru mine!”
 12. „Nașa mea dragă, în această zi specială, îți mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine, indiferent de situație. Ești un exemplu de încredere și de loialitate, și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de fericire și de împlinire alături de cei dragi!”
 13. „Bună dragă nașă, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună și pentru toată dragostea pe care mi-o oferi mereu. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o putere interioară care ne inspiră pe toți. Să ai un 8 Martie minunat, plin de iubire și de bucurie!”
 14. „Nașa mea iubită, ești o persoană minunată, cu o inimă mare și o înțelepciune care ne îndrumă pe toți. Îți mulțumesc că mă înveți cum să trăiesc viața cu pasiune și determinare, și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de momente speciale și de bucurie alături de cei dragi!”
 15. „Fiecare moment petrecut alături de tine este unul de neuitat. Ești o nașă minunată, plină de înțelepciune și de iubire, și îți mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii și de momente speciale alături de cei dragi!”
 16. „Draga mea nașă, în această zi specială, îți mulțumesc că ești un exemplu de putere și de înțelepciune pentru mine. Mereu m-ai încurajat și m-ai susținut în tot ceea ce am făcut, iar pentru asta îți sunt recunoscător. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii și de realizări!”
 17. „Nașa mea dragă, în această zi specială, îți mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine și îmi oferi sfaturi prețioase și încurajări atunci când am nevoie de ele. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o înțelepciune care ne inspiră pe toți. Să ai un 8 Martie minunat, plin de fericire și de momente frumoase alături de cei dragi!”
 18. „Bună dragă nașă, îți mulțumesc că îmi ești mereu alături și îmi oferi iubirea și susținerea de care am nevoie. Ești o persoană minunată, plină de înțelepciune și de dragoste, și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii și de împliniri alături de cei dragi!”
 19. „Nașa mea iubită, îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că îmi arăți cum să fiu o persoană mai bună în fiecare zi. Ești un exemplu de încredere și de loialitate, iar pentru asta îți sunt recunoscător. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în continuare!”
 20. „Fiecare moment petrecut alături de tine este unul de prețuit. Ești o nașă minunată, plină de înțelepciune și de iubire, și îți mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii și de momente speciale alături de cei dragi!”

Mesaje de 8 martie pentru soră

 1. „Sora mea iubită, în această zi specială, îți doresc tot ce este mai bun și mai frumos. Ești o persoană minunată, plină de înțelepciune și de iubire, și îți mulțumesc pentru tot sprijinul și dragostea pe care mi le oferi mereu. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în continuare!”
 2. „Draga mea soră, îți mulțumesc că ești mereu alături de mine și mă înveți cum să fiu o persoană mai bună. Ești un exemplu de putere și de perseverență pentru mine și pentru toți cei din jurul tău. Să ai un 8 Martie minunat, plin de bucurie și de fericire alături de cei dragi!”
 3. „Sora mea dragă, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună și pentru toată dragostea pe care mi-o oferi mereu. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o putere interioară care ne inspiră pe toți. Să ai un 8 Martie minunat, plin de iubire și de bucurie!”
 4. „Bună soră, îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că îmi arăți cum să trăiesc viața cu încredere și pasiune. Ești un exemplu de înțelepciune și de determinare pentru mine și pentru toți cei din jurul tău. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de momente speciale alături de cei dragi!”
 5. „Fiecare moment petrecut alături de tine este unul special. Ești o soră minunată, plină de înțelepciune și de iubire, și îți mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii și de momente frumoase alături de cei dragi!”
 6. „Sora mea iubită, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o oferi mereu și pentru tot sprijinul pe care mi-l oferi. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o putere interioară care ne inspiră pe toți. Să ai un 8 Martie minunat, plin de bucurie și de fericire alături de cei dragi!”
 7. „Sora mea dragă, îți mulțumesc pentru toate momentele minunate pe care le-am petrecut împreună și pentru tot sprijinul și dragostea pe care mi le oferi mereu. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o putere interioară care ne inspiră pe toți. Să ai un 8 Martie minunat, plin de bucurii și de realizări alături de cei dragi!”
 8. „Bună soră, în această zi specială, îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat să cresc și să devin o persoană mai bună. Ești un exemplu de încredere și de loialitate pentru mine și pentru toți cei din jurul tău. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de iubire și de momente frumoase alături de cei dragi!”
 9. „Sora mea iubită, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toate sfaturile și încurajările pe care mi le-ai oferit și pentru toată dragostea pe care mi-o oferi mereu. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o putere interioară care ne inspiră pe toți. Să ai un 8 Martie minunat, plin de bucurie și de fericire alături de cei dragi!”
 10. „Draga mea soră, îți mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o oferi mereu și pentru tot sprijinul pe care mi-l oferi în fiecare zi. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o înțelepciune care ne inspiră pe toți. Să ai un 8 Martie minunat, plin de bucurie și de realizări alături de cei dragi!”
 11. „Sora mea dragă, în această zi specială, îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că îmi arăți mereu cât de importantă este familia și iubirea. Ești un exemplu de putere și de încredere pentru mine și pentru toți cei din jurul tău. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de iubire și de bucurie alături de cei dragi!”
 12. „Bună soră, îți mulțumesc că ești mereu alături de mine și mă înveți cum să fiu o persoană mai bună. Ești un exemplu de încredere și de perseverență pentru mine și pentru toți cei din jurul tău. Să ai un 8 Martie minunat, plin de fericire și de momente frumoase alături de cei dragi!”
 13. „Sora mea iubită, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toată dragostea și susținerea pe care mi-o oferi mereu și pentru tot ceea ce faci pentru mine. Ești o persoană specială și îți doresc un 8 Martie minunat, plin de bucurii și de momente frumoase alături de cei dragi!”
 14. „Draga mea soră, în această zi specială, îți doresc să fii înconjurată de dragoste, de bucurie și de realizări. Ești o persoană minunată, plină de înțelepciune și de iubire, și îți mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine. Să ai un 8 Martie minunat, plin de momente speciale și de fericire alături de cei dragi!”
 15. „Sora mea dragă, îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună și pentru tot sprijinul și dragostea pe care mi le oferi mereu. Ești o persoană specială, cu o inimă mare și o putere interioară care ne inspiră pe toți. Să ai un 8 Martie minunat, plin de iubire și de bucurie alături de cei dragi!”

Pentru a trimite cele mai frumoase și mai potrivite mesaje de 8 martie este suficient să transmiteți gândurile sincere către femeile pe care le prețuiți cel mai mult. Nu uitați de bunici, mătuși și verișoare, dar nici de prietenele apropiate, de colegele de la locul de muncă sau de cunoștințele voastre. În general, aceste mesaje de 8 martie trebuie să aibă o anumită încărcătură emoțională, astfel încât să își atingă scopul.

Sms-uri de 8 martie

 1. „La mulți ani de Ziua Femeii! Să fiți mereu frumoase și puternice! ❤️🌹”
 2. „Draga mea, de Ziua ta îți doresc multă fericire, iubire și succes! La mulți ani! 💐💖”
 3. „Pentru toate femeile frumoase și talentate, vă urez o primăvară plină de realizări și bucurii! La mulți ani de 8 Martie! 🌸🎉”
 4. „Sărbătorim astăzi feminitatea, grația și puterea femeilor din viața noastră! Vă doresc o zi minunată de 8 Martie! 🎀💝”
 5. „Doamnelor și domnișoarelor, vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și pentru tot ceea ce sunteți! La mulți ani de Ziua Femeii! 🌷💐”
 6. „La mulți ani, femei puternice și frumoase! Să aveți mereu încredere în voi și să atingeți toate obiectivele pe care le aveți! 🎊💪”
 7. „De Ziua Femeii, vă doresc să primiți multă iubire, apreciere și respect din partea celor din jurul vostru! La mulți ani! 💖💐”
 8. „La mulți ani, draga mea mamă! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine și îți doresc o zi plină de bucurii și răsfăț! 🌹🎁”
 9. „Să fim recunoscători pentru toate femeile din viața noastră și să le arătăm cât de mult le prețuim în fiecare zi, nu doar de 8 Martie! 💗💐”
 10. „De 8 Martie, vă urez să vă bucurați de fiecare moment al vieții și să aveți parte numai de experiențe frumoase! La mulți ani, femei minunate! 🌸🌺”
 11. „Femeia este cea care ne dăruiește viața și ne înalță! De Ziua Femeii, să le arătăm cât de mult le iubim și le prețuim! 💕🌹”
 12. „Pentru toate femeile curajoase care își urmează visele, vă doresc mult succes și împliniri deosebite! La mulți ani de 8 Martie! 🌟💖”
 13. „Draga mea soție, îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine și pentru familia noastră! Să ai o zi minunată de 8 Martie și să fii mereu fericită! 💐💍”
 14. „Fie ca Ziua Femeii să fie plină de flori, zâmbete și cadouri frumoase! La mulți ani, dragi femei din viața mea! 🎉🌷”
 15. „De 8 Martie, vă doresc să vă simțiți mereu apreciate, iubite și respectate, nu doar astăzi, ci în fiecare zi a anului! La mulți ani, femei minunate! 💖🌸”
 16. „Sărbătorim astăzi puterea, frumusețea și eleganța femeilor din viața noastră! Să aveți o zi de 8 Martie de neuitat! 🎀🎊”
 17. „Femeile sunt sursa de inspirație și motivație pentru mulți dintre noi! Vă mulțumesc și vă urez La mulți ani de Ziua Femeii! 🌺💜”
 18. „Să sărbătorim feminitatea și să ne bucurăm de tot ceea ce ne face femei unice și speciale! La mulți ani, dragi femei! 🎉🌷”
 19. „Pentru toate femeile care își dedică viața să facă lumea un loc mai bun, vă mulțumesc și vă doresc La mulți ani de 8 Martie! 💗💐”

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news