Carne de pui cu ciuperci si mazare

Share

Carnea de pui cu ciuperci si mazare este o mancare satioasa, savuroasa si usor de preparat.

Carne de pui cu ciuperci si mazare

Carnea de pui cu ciuperci si mazare poate deveni o mancare cu adevarat savuroasa daca in locul pieptului de pui se vor folosi pulpe de pui.

Ingrediente pentru carne de pui cu ciuperci si mazare:

  • 500 grame piept de pui sau pulpe superioare de pui, fara piele
  • 300 grame de ciuperci
  • 250 ml de supa
  • 50 grame de mazare
  • 50 grame de pancetta sau bacon
  • 2 salote mari
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet de vin alb
  • faina pentru presarat
  • patrunjel tocat

Mod de preparare pentru carne de pui cu ciuperci si mazare:

  • Carnea de pui cu ciuperci si mazare se prepara usor daca sunt respectati cativa pasi de preparare. Se va asezona si se va presara faina peste carnea de pui si ulterior se va rumeni pe ambele parti.
  • Dupa aceasta, se vor praji pancetta si se vor sota ciupercile pana se inmoaie.
  • Se va adauga restul de ulei si se vor sota salotele timp de cinci minute.
  • Se vor turna supa si otetul si se vor fierbe timp de doua minute.
  • Se vor pune din nou carnea de pui si pancetta in tigaie, iar dupa 15 minute se vor adauga mazarea si patrunjelul…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente