Pui umplut cu branzeturi si muguri de pin

Share

Retetea de pui umplut cu branzeturi si muguri de pin reprezinta o reteta culinara inedita, ce imbina aroma clasica de pui la tava cu cea fina a branzei si mugurilor de pin.

Pui umplut cu branzeturi si muguri de pin

Reteta de pui umplut cu branzeturi si muguri de pin este o una ce merita incercata in special cand vrei sa iti surprinzi prietenii si familia la o intalnire, o aniversare sau o simpla seara petrecuta impreuna.

Ingrediente pentru pui umplut cu branzeturi si muguri de pin:

  • 1 piept de pui
  • 50 grame branza feta
  • 50 grame gorgonzola
  • 50 grame branza mozzarella
  • 50 grame branza brie
  • 4 felii bacon
  • 1 lingurita muguri de pin
  • mirodenii
  • ulei de masline
  • unt

Mod de preparare pentru pui umplut cu branzeturi si muguri de pin:

  • Puiul umplut cu branzeturi si muguri de pin reprezinta o reteta culinara usor de preparat, in ciuda numelui complex. Se va injumatati pieptul de pui si se va taia de asa natura, incat fiecare jumatate sa aiba forma unui buzunar.
  • In buzunarul creat se vor introduce toate tipurile de branzeturi impreuna cu putin unt si mugurii de pin.
  • Ulterior, fiecare jumatate de piept de pui va fi invelita intr-o felie de bacon, prinsa cu o scobitoare…
  • Se vor stropi cu ulei de masline, cu mirodenii si se vor da la cuptor pret de 30 de minute.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente