Supa iute de fructe de mare

Supa iute de fructe de mare reprezinta o reteta culinara delicioasa, selecta, usor de preparat si rapida.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/Supa-iute-de-fructe-de-mare.jpg

Supa iute de fructe de mare reprezinta o reteta culinara delicioasa, selecta, usor de preparat.Supa iute de fructe de mare

Supa iute de fructe de mare ofera un rezultat culinar condimentat, este o reteta ideala oricarei ocazii.Ingrediente pentru supa iute de fructe de mare:

  • 300 g de tofu moale, taiata in bucati mari
  • 55 g antricot de vita sau cotlet de porc
  • 7-8 bucati de fructe de mare asortate (creveti mari, scoici, stridii etc)
  • 55-85 g de dovlecel zucchini
  • 1 cana de apa sau supa de peste
  • 55-85 g de ceapa
  • 1 lingura de usturoi tocat
  • 1 arpagic verde
  • 1 lingurita de fulgi de ardei iute (sau dupa gust)
  • 1 lingura de ulei de susan
  • 1 lingura de sos de soia
  • ½:
    • Taiati carnea in fasii de circa trei cm lungime, iar separat tocati sub forma de cubulete ceapa si arpagicul.
    • Taiati dovlecelul zucchini in cubulete de circa trei cm.
    • Puneti uleiul de susan intr-o tigaie adanca si adaugati fulgii de ardei, pe care ii amestecati la foc potrivit pana obtineti un fel de pasta, apoi adaugati si carnea, ceapa, usturoiul si sosul de soia; agitati tigaia timp de doua-trei minute (metoda stir-fry).
    • Turnati apa sau supa, o dati in clocot, apoi reduceti flacara si o lasati la fiert inca trei-patru minute, adaugati bucatile de tofu si zucchini, dupa care dati din nou in clocot.
    • Amestecati o data sau de doua ori usor pana la fundul tigaii, pentru a va asigura ca nu se lipeste tofu, dupa care lasati la fiert inca trei-patru minute.
    • Adaugati fructele de mare si le lasati pe foc doua-trei minute.
    • Presarati sare si piper…
    • Inainte sa luati tigaia de pe foc, adaugati arpagicul verde.

    Pofta buna!

    Citește și: Supa cu carnati, legume si paste

    Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *