Supa de legume cu carnati este reteta ideala pentru zilele tomnatice.
Supa de legume cu carnati este o mancare consistenta si foarte bogata in ingrediente aromate. Aceasta supa va fi o reteta de succes, pe placul tuturor celor din familie, daca se respecta cativa pasi simpli.
Ingrediente pentru supa de legume cu carnati:
- 400 grame de paste Penne
- 140 grame de fasole
- 8 carnati de casa
- 2,8 litri supa de pui
- 3 tulpini de telina
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 lingura ulei de masline
- patrunjel tocat
Mod de preparare pentru supa de legume cu carnati:
- Se vor praji carnatii pana la rumenire, iar peste ei se va turna supa fierbinte de pui, se va acoperi cu un capac si se va lasa pana clocoteste 10 minute.
- Se vor pune pastele, se va amesteca bine si se va duce continutul pana in punctul de fierbere.
- Se vor adauga pe rand, morcovii, ceapa, telina, fasolea si se vor fierbe timp de 5 minute.
- Se mai lasa totul pe foc pret de 4 minute pana sunt gata pastele.
- Se va presara patrunjelul si se va amesteca bine continutul.
Pofta buna!