Home RelatiiDRAGOSTE Relatia ta la distanta este in pericol?

Relatia ta la distanta este in pericol?

autor Elena Yvette
269 vizualizari

Relatiile la distanta sunt dificile, fara indoiala. De aceea este important sa acordam atentie semnelor care ne indica necazurile. In acest articol iti prezentam cinci semne ca ar fi cazul sa renunti si sa iti vezi mai departe de viata:

Relatia ta la distanta este in pericol

  • Tu esti intotdeauna cea care il suna: acesta nu este un semn bun. Intreaba-l de ce nu te suna niciodata. Poate ca este cazul sa va reevaluati relatia. Poate considera ca sunteti doar amici sau nu il interesezi, iar in acest caz, trebuie sa afli acum.
  • Nu se grabeste sa te sune inapoi: comunicarea regulata este firul care mentine unita relatia la distanta. Daca nu te suna inapoi intr-un timp acceptabil, intreaba-l de ce. Poate ca este intr-adevar foarte ocupat insa daca nu iti ofera un motiv bun, ar putea fi un semn ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa la distanta.
  • Este vag in discutiile despre viitorul vostru: din nou, aceasta situatie poate insemna ca ii este teama sa isi ia un angajament la distanta. Un barbat are retineri pana si in privinta ideii in sine, cand este incerta: poate ca nu este pregatit pentru a avea o relatie exclusiva si se teme ca un angajament va insemna ca nu poate fi cu altcineva atunci cand nu esti in zona. Sau, poate ca a fost ranit inainte; in orice caz, trebuie sa discutati.
  • Nu face niciodata planuri pentru voi impreuna: si acesta este, fara indoiala, tot un semn negativ. Trebuie sa isi doreasca sa te vada si sa depuna efort in acest sens, altfel, care e rostul?
  • Tot ce isi doreste este sa faceti sex la telefon: daca se intampla astfel, paraseste-l. In mod evident nu este interesat de o relatie adevarata, iar tu trebuie sa accepti asta si renunti la relatia in cauza. Nu dispera daca simti ca s-a terminat intre voi. Aminteste-ti zicala: are balta peste…
loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies