Home RelatiiDRAGOSTE Top 6 Cele mai bune filme de dragoste

Top 6 Cele mai bune filme de dragoste

autor Elena Yvette
752 vizualizari

Filmele de dragoste te pot face sa razi atat de tare incat sa-ti vina rau. Sau sa plangi pana simti ca inima ta mai are putin si ti se rupe din piept, ori te duc pe drumul primei iubiri, de la agonie pana la extaz. Crezi ca ar mai exista un alt tip de filme care ar putea sa se joace cu emotiile tale cum sunt cele de dragoste?

Bine ai venit la cea mai noua lista cu cele mai bune filme de dragoste care au fost vreodata facute! Cu siguranta vei gasi unele pe gustul tau si nu rata sa le urmaresti pe toate, alaturi de partenerul tau.

Out of Sight (1998)
Un film unde actorii principali, Jennifer Lopez si George Clooney, se intalnesc in momentul in care Clooney abia a iesit din inchisoare, iar Jennifer este un agent federal care-i sta mereu in cale. Noi stim ca ei ii plac baietii rai, asadar cand se intalnesc pe marginea autostrazii, ies scantei.

Juno (2007)
Cea mai buna replica, din acest film, este: „Inca am lenjeria ta. Inca am virginitatea ta”; este o comedie despre doi adolescenti care vor avea un copil neplanificat si este nevoie sa se descurce pe cont propriu. In plus, exista si abordarea problemelor conflictuale dintre generatii, ceea ce-l face sa fie un film de familie, romantic, de comedie si platonic, chiar.

The Notebook (2004)
„Crezi ca dragostea noastra poate face miracole?”. Este greu sa spui de ce Jurnalul este agresiv, sentimental si de ce este si diferit, in acelasi timp. Este un film clasic, in care el este un baiat de la tara, iar ea este o frumoasa mostenitoare. Tocmai diferentele dintre ei marcheaza ceea ce se numeste puritatea si idealizarea primei iubiri.

Silver Linings Playbook (2012)
„Te iubesc. Am stiut-o din primul moment in care te-am vazut. Imi pare rau ca mi-a luat atat de mult pana sa-mi dau seama” este mai buna replica din film. Aici este vorba despre acel moment cand te intalnesti cu cineva pentru prima data si totul se pune cap la cap si simti scantei; exact acest lucru este in centrul scenariului respectiv.

(500) Days of Summer (2009)
Un film cu Joseph Gordon Levitt si Zooey Deschanel in rolurile principale, unde cea mai buna replica este: „Aceasta este povestea in care un baiat intalneste o fata, dar ar trebui sa stii din prima, aceasta nu este o poveste de dragoste”. Aici este vorba de personajul principal, Tom, care se indragosteste iremediabil de secretara sefului, Summer, desi toti din jur l-au avertizat ca ea nu crede in dragoste…

Pretty Woman (1990)
Numai de dragul actorilor, Richard Gere si Julia Roberts, am viziona acest film de zeci de ori. Porneste de la o idee ciudata, si anume aceea ca amandoi se folosesc de oameni pentru bani. El este genul de barbat care prefera, oriunde merge, sa aiba o dama de companie alaturi, deoarece nu-i plac complicatiile, iar ea este doar o alta prostituata, care s-a nimerit in locul potrivit, la momentul potrivit…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies