Parfum “Eau d’Hadrien” Annick Goutal

Share

“Eau d’Hadrien” este un parfum cu o savoare aromatica, atat pentru femei cat si pentru barbati, lansat in anul 1981. A fost creat de Annick Goutal, cu ajutorul lui Francis Camail iar mirosul lui caracteristic este incontestabil de atatia ani. Este alcatuit din chiparos, grapefruit, lamaie, lamaie siciliana, mandarina, aldehida si ylang-ylang.

Parfum “Eau d’Hadrien” Annick Goutal

Parfumul este castigatorul premiului FIFI Hall of Fame, din anul 2008.

Pro

“Eau d’Hadrien” este usor de purtat, mai ales in sezonul cald deoarece fructele din compozitie nu fac altceva decat sa aduca o nota racoroasa si fresh tinutei dumneavoastra zilnice. Este recomandat persoanelor ce adora o “tenta” usoara de parfum deoarece nu este puternic si se pastreaza pe piele pana la 5 ore, nefiind necesar sa-l purtati cu dumneavoastra oriunde mergeti. Lamaia este revigoranta si putin amara, iar o data ce pulverizati aroma ei o veti simti prima data.
Mai nou, si Leonardo DiCaprio il poarta, asa ca, in mod sigur acest fapt va trezeste si mai tare interesul.

Contra

In cazul in care nu sunteti mare fan al savorii date de aceste fructe, in general, sau sunteti adeptul unor parfumuri mai tari, mai puternice, da, nu este cel potrivit gusturilor dumneavoastra. In unele variante mai noi ale “Eau d’Hadrien”, concentratia de lamaie, sub diferitele ei forme, este putin cam ridicata, asa ca daca sunteti alergica sau efectiv in contact cu pielea dumneavoastra, acesta va face probleme, nu este de recomandat uzul acestuia.

Gramaj si pret

Parfumul “Eau d’Hadrien” se gaseste sub diferite forme; de la apa de parfum, la apa de toaleta si spray. Pe site-ul oficial, preturile incep de la 80 euro, cele de 75 ml, sau chiar de 50, depinde si de genul cautat, in timp ce in Romania, pe un asemenea parfum, suma alocata incepe de la 600 lei, fiind unul dintre cele mai cautate si apreciate parfumuri la nivel mondial.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news