Parfum Armani Si Intense

Share

“Armani Si” a fost lansat in anul 2013, ca fiind un parfum dulce alcatuit din savori de maces, trandafir si vanilie. In 2014, insa, Armani a introdus o noua varianta a acestuia, imbunatatita si anume “Armani Si Intense”.

Parfum Armani Si Intense

Noua versiune a fost conceputa a fi perfecta pentru o femeie puternica dar si pasionala, care este curajoasa si bineintees nu se teme in ceea ce priveste asumarea riscurilor. O asemenea femeie este conceputa fiind foarte carismatica, increzatoare, independenta si nu in ultimul rand sofisticata.

Dens si mai bogat decat originalul, “Si Intense” este descris ca fiind un parfum modern. De la deschiderea capacului, ne loveste acordurile de coacaze negre si maces. Mai exista in compozitie si mandarine proaspete, bergamota si frezie. In centru gasim esenta de trandafiri si neroli, pe cand la baza, ne incanta paciuli, vanilia si unele note lemnoase.

Fata acestui parfum este actrita Cate Blachett.

Pro

De admirat este faptul ca parfumul “Si Intense”, nu este conceput pentru general, ci este original si unic. Este perfect pentru femeile puternice care merg zi de zi la birou sau pentru o seara petrecuta in oras; in mod sigur veti emana autoritate si siguranta, dar totodata notele calde si putin dulci, ale trandafirului, ale lamaii, vor puncta la capitolul feminitate si sex-appeal.

Contra

Din cauza ca este un parfum puternic poate deranja prin intensitatea ce o emana chiar de la prima pulverizare. Poate fi usor coplesitor, mai ales daca nu sunteti obisnuita cu asemenea mirosuri mai tari. Nu este recomandat oricarui tip de pH, deoarece poate cauza si unele reactii alergice, daca nu faceti, inainte de achizitionare, un test pe piele.
Insa, nu au fost declarate incidente sau posibile afectiuni din cauza acestuia.

Gramaj si pret

“Armani Si Intense” se gaseste si la noi in tara, bineinteles, deoarece doamnele si domnisoarele noastre cochete sunt si ele increzatoare, puternice si feminine. Asa ca, pe piata se gasesc numeroase oferte; acestea incep de la 30 ml, la pretul de 234 RON, 50 ml- 288 RON si 100 ml- 439 RON.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news