HomeAm Testat Parfum Baccarat – Les Larmes Sacrees de Thebes

Parfum Baccarat – Les Larmes Sacrees de Thebes

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Baccarat-Les-Larmes-Sacrees-de-Thebes.jpg

Parfumul “Les Larmes Sacrees de Thebes”, tradus ca si “Lacrimile Sacre ale Tebei”, a fost conceput de Christine Nagel, inspirandu-se din tot ce inseamna cultura egipteana. Acesta miroase a mir, tamaie, chihlimbar, iasomie, muscata, celebrul ylang ylang, busuioc, lemn de santal si mosc.

Trebuie sa punem accent si pe sticla, deoarece nu este una obisnuita, a fost realizata manual de artisti, gen Baccarat, iar aceasta este in mare masura responsabila de acest pret exorbitant, deoarece se afla in editie limitata, confectionata fiind dintr-un cristal de ametist, un balon de cristale galbene, bagat in interior pentru a mentine mirosul excelent si intact.

Pro

Daca dispuneti de resurse financiare foarte bune spre extraordinare, acesta nu este doar un moft. “Les Larmes Sacrees de Thebes”, a fost votat unul dintre cele mai scumpe parfumuri din lume, daca nu si cel mai scump datorita ambalajului ce protejeaza savoarea, dar si datorita continutului extraordinar de puternic si inmiresmat; de-a dreptul deosebit si unic. Da o nota de delicatete, bun gust, simplitate, clasic dar si o tenta luxurianta.

Contra

In primul rand pretul. Putini sunt cei ce-si permit sa arunce o asemenea suma doar pe un singur parfum, care da, miroase extraordinar si este compus din cele mai fine elemente, insa, toata cheia este legata de sticluta. Multe au fost doamnele si domnisoarele care ar fi fost in stare sa mute continutul in altceva doar pentru a plati mai putin.

Chiar daca este un parfum scump, inainte de a face acest pas decisiv, al achizitionarii, este nevoie sa testati “Les Larmes Sacrees de Thebes” si acest lucru il puteti face printr-o simpla pulverizare pe piele. Acest lucru daca este posibil, deoarece sunt aproape nule sansele de a-l gasi in magazinele de specialitate.

Gramaj si pret

In magazinele din Romania, nu se regaseste, insa, pe site-urile de desfacere din strainatate o sticluta de 100 ml o putem gasi la pretul de 6800 dolari, fiind la ora actuala, al doilea cel mai scump parfum din lume.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed