HomeFRUMUSETECoafuri 3 coafuri pentru Sf. Valentin

3 coafuri pentru Sf. Valentin

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
3-coafuri-pentru-Sf.-Valentin in Coafuri

Arata-ti parul frumos de Sf. Valentin fie ca il indrepti, ondulezi sau incretesti. Incearca una dintre urmatoarele trei coafuri pentru Sf. Valentin si cu siguranta vei fi frumoasa si eleganta!

3 coafuri pentru Sf. Valentin

1.    Impletitura frantuzeasca inversa
Cand erai mica sunt sigura ca iti faceai des aceasta impletitura frantuzeasca. Acum o poti modifica, incat sa devina un stil mai elegant. Incepe impletitura invers: de la baza gatului. Va ramane parul desfacut in varful capului. Poti ondula varfurile si astfel vei avea o adevarata ”cascada” in varful capului.

3 coafuri pentru Sf. Valentin

2.    Combinatie de impletituri si coc
Cocul este o coafura preferata de multe femei. Pentru a face un coc mai romantic, incearca sa ii adaugi niste impletituri. Inainte sa faci cocul, alege cateva suvite de par pe care sa le impletesti. Prinde fiecare impletitura cu elastic transparent. Strange apoi parul la baza gatului si formeaza un coc, avand grija sa se vada impletiturile. Poti adauga o clema in forma de floare si… gata!

3 coafuri pentru Sf. Valentin3 coafuri pentru Sf. Valentin

3. Coada de cal cu volum
Incearca acest stil de Hollywood de Sf. Valentin. Transforma coada de cal clasica intr-un look superb dand volum cozii. Incepe prin a-ti spala parul cu sampon pentru volum si apoi foloseste uscatorul. Daca ai parul ondulat, poti indrepta coada cu placa. Daca ai parul drept, il poti ondula…

3 coafuri pentru Sf. Valentin3 coafuri pentru Sf. Valentin

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed