Cele mai moderne tunsori de la Saptamana Modei

Share

Multitudinea de colectii prezentate in Saptamana Modei au dat directia generala in care este ghidata moda in acest sezon. Dar in afara de tunsorile care iti taie respiratia, imaginile frumoase prezentate au reusit sa capteze atentia. Verifica cateva dintre cele mai moderne tunsori de la Saptamana Modei.

Cele mai moderne tunsori de la Saptamana Modei

Fiecare editie a saptamanii modei aduce tonuri de perspective si stiluri proaspete, care ne ajuta sa actualizam imaginea noastra si chiar sa ne incurajam sa alegem tunsorile simple si sa incercam ceva mai indraznet, marind zona de confort a procesului. Cele mai importante capitale ale modei au adus inspiratie intr-o multitudine de coafuri interesante.

Cele mai moderne tunsori de la Saptamana Modei

Coafurile complexe nu dispar niciodata din centrul atentiei si coafurile fabuloase sunt intotdeauna in capul listei pentru lansatorii de moda entuziasti si aventurosi. Structurile bine definite cu o atingere distractiva si dezordonata, care emana eleganta, sunt directii de stil minunate aprobate de brand-uri ca Giorgio Armani, Dolce & Gabanna sau Bottega Veneta, afisate in Saptamana Modei de la Milano.

Spre deosebire de sezoanele trecute, coafurile cu volum au dovedit proportii mai putin importante, iar cele naturale au avut mai multa valoare. Coafurile netede, lejere au avut o aparitie subtila, dar sansele sa fie in tendinte sezonul urmator sunt mici. De la detalii perfecte si structuri bine definite la imagini complexe, optiunile de aranjare furnizate sunt in top.

Cele mai moderne tunsori de la Saptamana ModeiCele mai moderne tunsori de la Saptamana Modei

De-a lungul celor mai putin complexe imagini structurate, buclele si onduleurile delicate ies in evidenta. Naturaletea este cheia conceptului ales de majoritatea firmelor importante, incat aceste coafuri sunt simplu de creat si pot fi frapante la orice varsta. Un stil si mai simplu, care poate fi recreat in cateva minute, este cararea, care da putin drama si creeaza un punct focal echilibrat.

Impletiturile nu au fost foarte observate pe podiumuri. Din punct de vedere tehnic, acestea au fost destul de modeste, desi cele in jurul capului puteau fi observate. O vibratie moderna este imediat observabila si creativitatea este incurajata, cand este pusa la incercare sa creeze un volum fabulos, cu ajutorul unor impletituri aranjate.

Cele mai moderne tunsori de la Saptamana ModeiCele mai moderne tunsori de la Saptamana Modei

In ceea ce priveste tendintele cozilor, vibratiile ocazionale nu-si au locul. Definirea perfecta si pletele drepte sunt combinatii perfecte pentru o coada stralucitoare, ca si cea prezentata de Donna Karan in Saptamana Modei de la New York. Judecand dupa imaginile adoptate de cele mai cunoscute brand-uri, noul sezon iti va aduce o multime de coafuri creative, iar sursele de inspiratie sunt foarte generoase.

Cele mai moderne tunsori de la Saptamana ModeiCele mai moderne tunsori de la Saptamana ModeiCele mai moderne tunsori de la Saptamana ModeiCele mai moderne tunsori de la Saptamana ModeiCele mai moderne tunsori de la Saptamana Modei


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente