Home FRUMUSETECoafuri Alegeţi şamponul cu cheratină potrivit părului dumneavoastră

Alegeţi şamponul cu cheratină potrivit părului dumneavoastră

autor Elena Yvette
1k views 2 minute timp de citit

Dacă vreţi un păr neted şi drept fără să faceţi un tratament cu cheratină la salon, atunci şamponul cu cheratină e un bun înlocuitor. Tratamentele de acest fel sunt scumpe şi expun părul la formaldehidă. Şamponul cu conţinut de cheratină nu are acelaşi efect ca tratamentul cu cheratină, dar un produs de păr fără ingredienţi nocivi, îmbunătăţit cu această proteină, poate stimula creşterea părului şi protejează foliculii de păr împotriva deteriorării.

Alegeţi şamponul cu cheratină potrivit părului dumneavoastră

Cine are nevoie de cheratină:

Oricine poate beneficia de cheratină, nu doar femeile cu bucle. Părul este alcătuit în principal din proteine, inclusiv cheratină. Alegerea produselor pentru păr cu extras de creatină nu e o idee rea, mai ales dacă aveţi păr uscat, deteriorat sau încreţit. De asemenea, includerea de aminoacizi şi alţi nutrienţi ca beta-carotina în dieta dumneavoastră ajută mult.

Moale-puternic

Şamponul terapeutic brazilian Organix conţine cheratină, pe lângă ulei de cocos, ulei de avocado şi unt de cocos. Acesta e un super-cocktail pentru netezirea părului. Folosind un şampon cu extras de cheratină vă va face, într-adevăr, părul mai neted şi mai strălucitor, ideal pentru părul rar, dar prea hidratant pentru părul subţiat.

Altă opţiune pentru uz zilnic este şamponul cu întăritor de jojoba Desert Essence. Combină cheratina cu uleiul de jojoba. Nu e aşa bogat în ulei, ceea ce îl face perfect pentru folosirea zilnică. Nu trage părul în jos şi nu ajută la îndreptarea lui. Nu e potrivit pentru păr des, creţ…

Şampoanele sunt create pentru a îndepărta acumulările de praf, mizerie şi uleiuri din păr. Alegerea unui şampon care conţine ingrendiente bonus, cum ar fi cheratina, extract de plante bogate în antioxidanţi sau uleiuri nutritive, ajută la obţinerea unui aspect sănătos. Mâncaţi corect şi evitaţi expunerea la soare, temperaturile mari şi chimicalele, pentru a vă păstra părul sănătos şi puternic. Dacă şamponul nu vă oferă rezultatele dorite, folosiţi balsam pentru păr tip mască sau ser.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies