HomeFRUMUSETECoafuri Beneficiile uleiului de tei pentru masajul scalpului

Beneficiile uleiului de tei pentru masajul scalpului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Beneficiile-uleiului-de-tei-pentru-masajul-scalpului in Coafuri

Când vine vorba de remedii naturale, uleiul de tei este multifuncţional pentru calităţile sale. Tratează infecţii cu bacterii rezistente la antibiotice, este eficient ca tratament standard antifungic, poate fi folosit ca dezinfectant pentru tăieturi, poate fi la fel de eficace ca peroxidul de benzoil când vorbim despre puncte negre, albe şi acnee. Dar beneficiile lui nu se termină aici; un masaj cu ulei de tei face minuni pentru sănătatea părului şi scalpului.

Beneficiile uleiului de tei pentru masajul scalpului
Derivat din frunzele arborelui australian Malaleuca, uleiul de tei este ideal pentru scalp datorită proprietăţilor sale antibacteriene, antiseptice şi antifungice.

Ca rezultat, uleiul incolor tratează mătreaţa, îndepărtează acumulările de produse cosmetice din păr, controlează scalpul uscat sau gras, imbunătăţeşte sănătatea scalpului şi promovează creşterea părului. Pe scurt, dacă aveţi probleme ale scalpului, folositi ulei de tei.

Vreţi să adăugaţi ulei de tei rutinei zilnice de îngrijire a părului? Căutaţi un produs pur de ulei şi acordaţi două minute pe zi pentru a masa uleiul în păr, înainte de spălare. Pentru rezultate optime ar trebui să lăsaţi uleiul în păr pentru 15 minute înainte de masaj, pentru a avea timp să lucreze.

Altă opţiune e să căutaţi un şampon sau balsam cu extract de tei ca ingrendient principal. Deoarece uleiul de tei este un tratament topic, nu se recomandă uzului oral…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed