HomeFRUMUSETECoafuri Cele mai bune coafuri cu breton pentru parul subtire

Cele mai bune coafuri cu breton pentru parul subtire

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,7K views
coafuri-cu-breton-pentru-parul-subtire in Coafuri

Citeste sfaturile noastre si invata cum sa obtii look-ul perfect daca ai parul subtire. Cu ideile noastre de coafuri cu breton pentru parul subtire, vei arata mereu minunat.

coafuri cu breton pentru parul subtire

Reguli pentru coafarea parului subtire
Indiferent de tunsoarea pe care o alegi, daca ai parul subtire, trebuie sa il aranjezi respectand cateva reguli.

In primul rand, trebuie sa stii ca principala problema a acestui tip de par este volumul sau, mai bine zis, lipsa lui. De aceea, indiferent de tunsoarea si coafura, trebuie sa gasesti o modalitate de a-l face sa para mai des.

coafuri cu breton pentru parul subtire

Asa ca poti incerca filarea parului sau produse care dau volum. Si nu-ti fie frica sa optezi pentru tunsori cu breton.

Coafuri cu breton pentru parul lung
Cele mai bune coafuri lungi pentru parul subtire includ: tunsori filate, bretoane intr-o parte si onduleuri fine. Incepe prin spalarea parului cu un sampon pentru volum si prin aplicarea balsamului. Usuca parul cu un prosop. Aplica o solutie pentru volum pe radacina. Foloseste si un produs ce protejeaza parul de caldura.

coafuri cu breton pentru parul subtire

Usuca-ti parul bine si apoi onduleaza-l frumos cu un ondulator. Pentru a finisa look-ul, aplica si un spray protector.

Cand vine vorba de bretonul intr-o parte, tine minte sa il aranjezi cu o perie rotunda si  foloseste chiar si un ondulator pentru a-i da volum. Usuca-ti intotdeauna parul incepand cu bretonul si asigura-te ca folosesti produse ce protejeaza suvitele tale de caldura.

Coafuri cu breton pentru parul mediu
Cand vine vorba de coafuri medii cu breton pentru parul subtire, cele prezentate anterior se potrivesc. Poti incerca si un bob lung.

Daca ai parul moale, nu incerca sa il filezi prea mult. O tunsoare dreapta iti va face parul sa para mai gros. Poti incerca si un bob cu breton intr-o parte, dar aplica si produse care dau volum si usuca-ti parul stand cu capul in jos.

coafuri cu breton pentru parul subtire

Coafuri cu breton pentru parul scurt
Tunsorile scurte potrivite pentru parul subtire sunt cele pixie si cele cu bretonul lung. Sunt foarte usor de aranjat. Trebuie doar sa-ti usuci parul, sa folosesti o placa pentru a-l indrepta si sa-ti evidentiezi bretonul…

coafuri cu breton pentru parul subtirecoafuri cu breton pentru parul subtirecoafuri cu breton pentru parul subtirecoafuri cu breton pentru parul subtirecoafuri cu breton pentru parul subtirecoafuri cu breton pentru parul subtirecoafuri cu breton pentru parul subtirecoafuri bretoncoafuri bretoncoafuri breton

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed