HomeFRUMUSETECoafuri O ingrijire simpla pentru tunsorile scurte

O ingrijire simpla pentru tunsorile scurte

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
O-ingrijire-simpla-pentru-tunsori-scurte in Coafuri

Curajoasele care vor par scurt sunt rasplatite cu beneficiile acestor coafuri. Este momentul in care poti sa te desparti de suvitele lungi si sa adopti o tunsoare scurta, mai ales ca in ziua de astazi sunt usor de intretinut.

O ingrijire simpla pentru tunsori scurte

Tunsori scurte cu stil

Deschide orice revista cu celebritati si vei descoperi numeroase tunsori scurte moderne. Fie ca vrei o coafura foarte scurta sau una care ajunge deasupra umerilor, exista o multime de optiuni dintre care poti alege. Si sunt optiuni pentru orice textura de par: cret, drept sau ondulat. Parul scurt cret poate fi provocator si saltaret sau sa aiba o stralucire de tip retro. Parul drept arata bine cu o tunsoare bob sau unghiulara draguta. Parul ondulat se adapteaza usor la o coafura filata cu volum sau la stilurile ciufulite. Iar tunsorile cu tepi sunt atat de scurte, incat pot fi o alegere buna pentru orice tip de par.

Cat de simple sunt?

Asteapta-te sa te intalnesti cu stilistul mai des: vei avea nevoie de o ingrijire la patru-sase saptamani, pentru a-ti pastra parul proaspat, dar vei fi nevoita sa petreci prea mult timp aranjandu-l. Tunsorile scurte se usuca repede, asa ca nu trebuie sa folosesti prea mult uscatorul.

Nu ai nevoie de o aranjare prea amanuntita pentru a arata bine. Boburile, tunsorile cu tepi, cele filate sau stilurile unghiulare sunt coafuri care permit parului sa se aranjeze liber. Dupa o uscare rapida naturala ori cu uscatorul, putina crema, ser anti-dezordonare sau ceara vor da aspectului tau toata stralucirea. Cu cat parul scurt are mai multa textura, cu atat va fi mai usor de aranjat. Cand tunsoarea are deja forma, va cadea foarte bine, ceea ce inseamna ca nu ai nevoie sa creezi prea mult volum si stil…

Un alt beneficiu al acestor tunsori este ca arata foarte bine a doua zi dupa ce s-au realizat. Dupa spalarea si aranjarea parului intr-o zi si trezirea in dimineata urmatoare poti fi pregatita de plecare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed