HomeFRUMUSETECoafuri Cele mai bune coafuri scurte pentru femei

Cele mai bune coafuri scurte pentru femei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/coafuri-scurte.jpg

Coafurile scurte pentru femei au revenit in tendinte. Desi sunt multe stiluri dintre care sa alegi, exista cateva care se potrivesc pentru fiecare in parte. Chiar de cauti ceva cu o intretinere usoara sau ceva diferit, le poti gasi aici.

coafuri scurte

Aceste coafuri scurte pentru femei sunt populare din multe motive. Multe dintre aceste stiluri cer putina intretinere si sunt universale. Ele sunt perfecte atat pentru zi, cat si pentru seara. Oricum, cu toate tipurile tunsorilor scurte pentru femei, va fi dificil sa alegi care se va potrivi cel mai bine chipului tau. In loc sa adopti o tunsoare pe care toata lumea o poarta, mai degraba ia in considerare un stil personalizat, in functie de aceste tunsori.

Coafuri scurte pentru femei, cu intretinere minima

In primul rand, femeile cauta sa arate bine in cel mai scurt timp, avand o varietate de coafuri scurte din care sa aleaga. Bobul s-a intors si arata mai bine ca oricand. In loc sa alegi un stil in straturi, care este in trend, alege un bob clasic. Aceasta coafura scurta arata minunat si poate fi aranjata in diferite moduri. Pentru a da individualitate acestui look, asigura bretonul intr-o parte sau peste cap. Acest stil de coafura este potrivit mamelor, studentelor sau oricarei femei care nu are timp sa stea prea mult in fata oglinzii.

Coafuri scurte pentru femei, care incadreaza fata

Daca scopul este sa evidentiezi trasaturile si sa incadrezi fata, atunci o tunsoare cu tepi este alegere optima. Este o tunsoare foarte scurta, care ofera multe stiluri diferite. Una dintre cele mai populare tunsori din trecut a fost imaginea rock/punk, creata prin tepi. Va solicita cel mai mult folosirea gelului. Incadrarea fetei este usor de realizat, ceea ce va necesita aplicarea unui gel pe parul din fata. Pentru un aspect unic, incearca ceva diferit cu un breton. Extrem de scurt sau de o lungime medie, bretonul poate fi aranjat in multe feluri.

Cea mai adaptabila coafura pentru femeile cu par scurt

Acest stil este adoptat de cele mai multe dintre femei. Coafura care pastreaza par mai lung pentru varf si breton, cu o tunsoare conica in spate, este intotdeauna la moda. Oricum, acest stil solicita mai multa intretinere pentru cele mei multe dintre femei. Partea din fata poate fi prinsa in spate, ondulata, carliontata, aproape orice este permis de aceasta coafura.

Coafurile scurte feminine s-au intors. Fie ca persoana respectiva vrea sa incerce ceva nou, fie ca isi cauta un stil care necesita o intretinere mai usoara, acest tip de coafura le are pe amandoua. Ca orice alt tip de coafura, toate aceste look-uri pot fi aranjate in sus sau in jos, in functie de gustul fiecareia…

coafuri scurtecoafuri scurtecoafuri scurtecoafuri scurtecoafuri scurtecoafuri scurtecoafuri scurte

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed