HomeFRUMUSETECoafuri Bobul franjurat este noul trend in materie de tunsori

Bobul franjurat este noul trend in materie de tunsori

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/10/Bobul-franjurat.jpg

Coafurile bob franjurate devin tot mai cunoscute datorita modului in care infrumuseteaza formele fetei. Nu esti sigura daca vrei o astfel de tunsoare? Afla mai multe despre aceasta tunsoare stilata si inspira-te pentru un look nou.

Bobul franjurat

Fie ca sunt scurte sau lungi, boburile franjurate se potrivesc celor mai multe femei, adaugand textura si volum unui par mai scurt. Potrivit pentru forme ovale, rotunde, inima sau patratoase ale fetei, coafurile bob franjurate iti pot oferi un look sofisticat si feminin.

Secretele bobului franjurat

Ambele boburi, scurte sau lungi, sunt potrivite pentru parul drept sau usor ondulat. Cu straturile care incadreaza bine fata, imaginea este o alegere buna pentru femeile cu fata rotunda, incat straturile mai lungi care sunt taiate peste barbie ajuta la alungirea fetei.

Boburile franjurate cu breton se potrivesc cel mai bine fetei in forma de inima, indiferent de breton, bont sau intr-o parte. Cu cat bretonul acopera mai mult fruntea si straturile ajung pana sub barbie, cu atat boburile franjurate vor arata foarte bine.

Pentru fata patrata, boburile franjurate sunt cea mai buna alegere, maxilarul avand nevoie de lungime pentru un look echilibrat.
In timp ce boburile franjurate se potrivesc parului fin si subtire, este important sa aveti grija la straturi, daca parul este fin, si alege straturile foarte lungi, daca ai parul subtire.

bob franjurat cu breton

Celebritati cum sunt Cameron Diaz, Victoria Beckham si Katie Holmes par a fi fane inraite ale acestor coafuri, pentru ca ele pot oferi o alura sofisticata si feminina.

Boburi franjurate scurte

Daca vrei sa incerci una dintre cele mai bune optiuni ale bobului scurt franjurat, ar trebui sa alegi un breton intr-o parte, pentru fetele rotunde. Bretonul bont se potriveste cel mai bine fetelor ovale, dar chiar si atunci, pot duce la un bob prea structurat cand tendintele duc catre coafuri usor dezordonate.
Bretonul foarte lung, mai ales straturile care incadreaza fata, ar trebui tunse sub nas, apoi transformate intr-un breton intr-o parte.

tunsoare filata par scurt

Boburi franjurate lungi

Cand vrei un bob franjurat modern, ar trebui sa alegi straturi mai lungi pentru a pastra un look echilibrat. Tine minte ca bretonul este optional, asa ca alege tunsoarea care ti se potriveste cel mai bine…

Coafurie franjurate cu breton se potrivesc mai bine cand sunt incorporate intr-o coafura scurta. Adaugand doar cateva straturi lungi in jurul fetei poti crea un look mai provocator!

bob franjurat par lungbob lung franjuratBoburi franjurate scurtecoafura bob franjurattunsoare bob clasic cu franjuritunsoare bob franjurat scurt

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed