HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri de seară

Coafuri de seară

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Coafuri-de-seară.jpg

Daca vrei sa iesi in evidenta la evenimentele speciale, va trebui sa inveti cum sa realizezi singura doua coafuri de seara, elegante. Iata cum se realizeaza cele pe care vi le propunem:

Coafura 1

Pasul 1: Se onduleaza parul spre spate, pentru a se putea obtine onduleuri lejere. Se imparte parul in patru sectiuni, pentru a se putea coafa mai usor. Se prinde partea din spate cu un elastic.

Pasul 2: Se tapeaza parul din crestet, pentru a crea inaltime si volum si prindeti parul tapat de coada facuta inainte, utilizand un elastic.

Pasul 3: Se rasuceste una dintre sectiunile laterale de par si se fixeaza cu agrafe de coada. Trebuie sa asiguri ca se mascheaza elasticul de par.

Pasul 4: Se continua cu sectiunea ramasa, lasand partea din fata libera. Apoi se rasuceste si partea din fata spre coada, pentru a oferi efectul de coada intr-o parte.

Sfatul specialistilor: Acest stil nu are nevoie de o finisare foarte detaliata si iti poti permite sa lasi parul sa se aseze natural, pentru a forma un look modern.

Coafuri de seară

Coafura 2

Pasul 1: Se imparte parul in doua sectiuni in continuarea cararii – si se prinde cu un elastic partea cu mai mult par, intr-o coada joasa.

Pasul 2: Se impleteste parul folosind tehnica de impletire clasica in trei si prindeti coada cu un elastic. Se repeta tehnica pe sectiunea ramasa de par. Veti avea astfel doua cozi impletite.

Pasul 3: Se rasucesc cozile una cu cealalta si se fixeaza coafura cu agrafe.

Sfatul specialistilor: Acesta este un look ce se obtine foarte usor si are efect. In acest mod, se evita firele rebele si este un stil care se potriveste mai multor lungimi si texturi de par, de la firul de par subtire la cel gros, toate oferind o eleganta speciala oricarui tip de eveniment…

Coafuri de seară

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed