HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri pentru femei 2018

Coafuri pentru femei 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Coafuri-pentru-femei-2013.jpg

Stiliștii au prezentat deja toate stilurile de coafuri pentru femei 2018, începând de la părul umed, pe spate, până la cele drepte, cu onduleuri sau naturale. Stiluri diferite, dar cu aceeași eleganţă şi strălucire.

coafuri pentru femei 2016

Alte stiluri de coafuri pentru femei 2018 pe care voi, frumoaselor, le puteți adopta pentru orice sezon sunt cele jumătate jos/jumătate sus. Dacă eşti una dintre femeile cărora le plac coafurile delicate şi fermecătoare, atunci aceste coafuri pentru femei 2018 ți se potrivesc. Crezi că dacă îţi legi părul la spate nu mai este la modă anul acesta? Gândeşte-te o secundă, apoi răspunde! Desigur că da! Ar trebui să ştii că nu sunt feluri noi de a-ți lega părul la spate anul acesta, dimpotrivă, cei mai mulți specialiști se bazează pe utilizarea metodelor tradiționale: coadă joasă, ridicată, pe o parte sau la nivel mediu. Doamnelor, nu vă întristați! Să ştiţi că este şi o parte bună: indiferent de felul părului, umed, uscat, drept sau creţ, acesta poate fi legat în coadă.

În afară de cele precizate mai sus, mai există şi alte coafuri pentru femei 2018 pe care femeile de toate vârstele le pot purta ostentativ, cum ar fi împletiturile, răsucirile şi cocurile. Daţi-mi voie să vă spun că primele două sunt considerate în 2018 noul stil ponytail. Înțelegeri ce vreau să zic? Nu? Atunci să ne întoarcem în 2012 şi să vedem o retrospectivă a tendințelor coafurilor. O să vedem că stilul „coada de cal” era printre cele mai populare trenduri.

coafuri pentru femei 2016

Stilurile de coafuri cu împletituri și răsuciri au revenit în tendințe, iar asta înseamnă două lucruri: că puteți adopta orice stil de împletitură sau răsucire şi vă puteți accentua părul în orice fel doriți.

coafuri pentru femei 2016

În ceea ce privește coafurile ridicate, trebuie să ştiţi că stiliștii au prezentat atât de multe stiluri, cum ar fi moţuri, cocuri şi French twist, pe lângă cele împletite, răsucite etc. Toate aceste coafuri pentru femei 2018 sunt la fel de sexy, creative, spectaculoase și strălucitoare.

Pe lângă acestea, se mai regăsesc si boburile, tunsorile pixie și stilul ras în cap, toate acestea având un aspect elegant, amețitor şi sexy.

coafuri pentru femei 2016

Acum vă pot spune că suntem aproape gata. Aproape! Da, aproape, pentru că mai sunt câteva lucruri pe care trebuie să le spun. Unul dintre ele este că vă puteți accentua coafura cu orice stil ce presupune breton: bont, baby, stratificat, sau cărare pe mijloc sau pe lateral. Puteţi folosi şi accesorii de păr ca bandane, clipsuri şi altele…

coafuri pentru femei 2016coafuri pentru femei 2016coafuri pentru femei 2016Coafuri femei 2016Coafuri femei 2016Coafuri femei 2016Coafuri femei 2016Coafuri femei 2016

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed