Coafuri si culori de par la moda in 2018


2711

Aceste coafuri si culori de par la moda in 2018 se potrivesc tuturor femeilor, indiferent de lungimea parului.

Coafuri si culori de par la moda in 2018

Coafurile la modă trebuie să ne preocupe mereu și, de aceea, indicat ar fi să verificăm în permanență tendințele, în funcție de sezon sau an.

În 2018, coafurile vor juca un rol mult mai important în viața noastră, deoarece pe acestea va cădea accentul în următoarele luni.

Dacă în anul 2017 accentul a fost pus în principal pe haine și machiaj, în anul 2018 lucrurile se schimbă. Se poartă coafurile care să iasă în evidență, însoțite de un machiaj simplu și de haine basic.

Chiar dacă nu ești un stilist profesionist și nu lucrezi în domeniu, nu trebuie, sub nicio formă, să treci cu vederea aceste trenduri. Coafurile pentru 2018 înfrumusețează orice formă a feței și din acest motiv trebuie să fim atente mereu la ceea ce alegem să purtăm. Fie că le facem singure, acasă, fie că mergem la un salon, trebuie să fim mereu atente atât la culoarea părului, cât și la modul în care îl aranjăm, înainte de a ieși din casă.

Coafuri si culori de par la moda in 2018 sunt deja familiare deoarece le-am mai văzut în alte sezoane, sub alte forme.

Iată cele mai potrivite coafuri pentru anul 2018:

Părul lung în culori tomnatice

Chiar dacă ți se poate părea banală o astfel de coafură, culorile arămii ies mereu în evidență și completează perfect orice ținută și orice machiaj. Din acest motiv, astfel de culori vor fi mai mult decât indicate pentru anul 2018. Fie că alegi să porți mereu părul desprins, pe spate, sau preferi cozile de cal și cocurile, o astfel de culoare va fi perfectă.

Parul lung in culori tomnatice

Părul negru ca abanosul cu tente de gri

Deși a fost în vogă și în anul 2017, o astfel de coafură va fi mult mai potrivită în anul 2018. Părul negru cu tente de gri este potrivit pentru femeile ce preferă hainele negre sau albe, materialele lucioase, din piele sau latex, și gențile închise la culoare.

Aceste culori se potrivesc în orice peisaj și vor fi mai mult decât apreciate.

par-negru-ca-abanosul-cu-tente-de-gri culori par 2018

Cocurile lejere

În anul 2018, vor fi în vogă din nou cocurile lejere și neglijente. Pe lângă faptul că le poți face în doar câteva secunde, aceste tipuri de cocuri arată extrem de sexy, fie că le porți la piață, la birou sau la un eveniment important.

Pentru un efect mult mai interesant, poți alege să îți vopsești părul în două culori, una la suprafață și una dedesubt. Astfel, aceste cocuri extrem de apreciate vor arăta și mai bine, cele două culori contopindu-se.
Acest coc dezordonat arată inocent, dar perfect, indiferent de zona în care îți dorești să îl faci. Pentru un plus de volum, înainte de a face un astfel de coc, poți folosi un șampon uscat, rezultatul fiind astfel unul uimitor.

Buclele lejere nu se demodează niciodată

Buclele lejere vor fi mereu la modă. Acestea sunt extrem de ușor de făcut și nu trebuie să ai prea multe cunoștințe în domeniul hairstyling-ului.

Astfel de bucle pot fi făcute cu o mare ușurință cu ondulatorul, placa de îndreptat părul, dar și cu unele bigudiuri foarte mari.

Femeile cu părul gros și aspru se pot bucura de un efect pe un termen mult mai lung, fără a folosi vreun produs de fixare. Totuși, dacă vrei un efect mai dezordonat, poți folosi o spumă lejeră pe toată lungimea firului de păr.
Dacă ai un păr subțire și extrem de neted, atunci când alegi să faci astfel de bucle ar fi indicat să folosești un fixativ foarte puternic sau o ceară de fixare.

Indiferent de culoarea pe care o ai la păr, buclele lejere vor arăta perfect. Poți alege o astfel de coafură în 2018 pentru orice sezon și orice parte a zilei.

Nu ai cum să treci neobservată cu această coafură, deși la prima vedere pare extrem de banală.
Acest păr ușor ondulat va cuprinde fața pe toată lungimea ei și va de senzația de inocență, lucru considerat extrem de sexy.

Buclele lejere

Cozile groase împletite

Această coafură este din ce în ce mai întâlnită și orice femeie tânjește la o astfel de coadă groasă împletită.
Dacă până în acest moment ai avut impresia că din cauza faptului că nu ai părul extrem de des nu vei putea niciodată sa îți faci o astfel de coadă împletită, te-ai înșelat amarnic.

Secretul este………… EXTENSIILE DE PĂR NATURAL.

Nicio femeie nu are părul așa de des, dacă asta ți-ai imaginat până acum. Pentru a obține acele împletituri extrem de groase s-au folosit extensii din păr, de culoarea naturală a părului sau în diferite culori.
Acum că ai aflat secretul, poți și tu să ai parte de astfel de coafuri senzaționale.

Cozile groase impletite

Cocuri jucăușe

Aceste cocuri jucăușe se fac extrem de repede și sunt foarte potrivite pentru ținutele mai sport.
Dacă nu ai nicio idee de o coafură pe care să o porți mâine la shopping, poți opta pentru astfel de „cornițe” ce nu vor trece neobservate.
Fie că alegi să le faci în vârful capului sau mai jos, aceste codițe vor fi mereu la modă.

Cocuri jucause coc comic

Coada de cal

Coada de cal nu se va demoda niciodată și, indiferent de cât de grăbită ai fi, poți să alegi o astfel de coafură la modă în 2018.
Indiferent de culoarea părului și de forma feței, cozile de cal vor arăta mereu perfect, în orice sezon…

coafura Coada de cal

Tu ce coafuri la modă alegi să porți în anul 2018?

Modele de coafuri pentru 2018 si culori de par

blond la moda in 2018 coafura pentru par scurt in 2018 coafura par lung 2018 coafuri la moda in 2018 coafuri par mediu 2018 coafuri 2018 culori de par la moda in 2018 culori de par la moda in 2018coafura 2018