HomeFRUMUSETECoafuri Culori de par extravagante pentru primavara

Culori de par extravagante pentru primavara

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Culori-de-par-extravagante-pentru-primavara.jpg

Iti doresti mult o transformare stralucitoare? Alege una dintre aceste culori de par extravagante pentru primavara, subliniate in aceasta lista.

Parul tehnicolorat este cel mai nou stil al zilei! Uita-te la aceste culori de par extravagante pentru primavara si joaca-te cu ideea de multitonal. Nu te indeparta de aspectul izbitor, pe care il creeaza aceste culori de par extravagante. Arata-te lumii si evidentiaza-ti latura creativa cu un par rafinat si culori de par extravagante. Orice femeie ar trebui sa descopere efectul pozitiv al unui look natural sau al unor reflexe indraznete in parul lor.

Fara plete plictisitoare, daca adopti cea mai noua forma de colorare a parului. Foloseste produse protectoare ale culorii, pentru a mentine efectul radiant natural si intensitatea noii tale nuante. Alege nuante mai luminoase si mai stralucitoare, incat sa obtii volum, in timp ce nuantele mai inchise adauga o eleganta subtila si o vibratie misterioasa parului tau.

Culori de par extravagante pentru primavaraCulori de par extravagante pentru primavaraCulori de par extravagante pentru primavaraCulori de par extravagante pentru primavara

Stilurile colorate in culorile curcubeului ofera o experienta vizuala coplesitoare. Observa cum reflexele de rosu, portocaliu si violet aprins dau un efect instantaneu unui blond sau unui brunet. Cauta in latura mai indrazneata a spectrului de culori de par extravagante si cere parerea stilistului expert, in ceea ce priveste nuantele asemanatoare. Intr-adevar, aceste culori emana curaj si atitudine. Astfel, fii sigura ca vei atrage privirile pe strada.

Parul are nevoie de o hidratare perfecta si stralucitoare, ceea ce contribuie la parul tehnicolorat. Alege un look in doua culori de par extravagante, daca vrei sa ai un aspect mai elegant. Oricum, daca vrei sa faci o transformare radicala, poti combina mii de culori diferite.

Culori de par extravagante pentru primavaraCulori de par extravagante pentru primavaraCulori de par extravagante pentru primavara

Inainte sa faci o schimbare permanenta in nuante vibrante, este important sa te gandesti la intretinere. Fii senzationala cu un look simplu, iesind din monotonie. Adauga drama pentru aspectul tau cu un roscat pasional, un portocaliu orbitor sau tonuri delicioase de roz si albastru. Reflexele colorate au devenit populare datorita celebritatilor si fetelor care le-au purtat, incat nu poti refuza o astfel de transformare. Asculta sfaturile unui expert, inainte sa alegi nuanta preferata…

Alege culori de par extravagante complementare sau contrastante, depinde de impresia pe care vrei sa o creezi. Asigura-te ca vei primi nuanta corecta, vizitand un salon profesional de infrumusetare.

Culori de par extravagante pentru primavaraCulori de par extravagante pentru primavaraCulori de par extravagante pentru primavaraCulori de par extravagante pentru primavara

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed