HomeFRUMUSETECoafuri Cum sa arati mai tanara cu o tunsoare in scari

Cum sa arati mai tanara cu o tunsoare in scari

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Cum-sa-arati-mai-tanara-cu-o-tunsoare-in-scari.jpg

Tunsoarea te face sa pari mai in varsta? O coafura potrivita te poate face sa pari mai tanara si stralucitoare, iar una neinspirata te poate imbatrani cu zece ani. O tunsoare in scari da volum si textura parului tau, ceea ce e un avantaj pentru parul care se subtiaza cu inaintarea in varsta.

Cum sa arati mai tanara cu o tunsoare in scari

Ce sa ii spui stilistului:

Lungimea potrivita a parului este intre barbie si umeri. O tunsoare care te face sa pari mai tanara este cea bob pana la umeri.

Spune-i stilistului sa te tunda in asa fel, incat bobul sa iti incadreze fata. Astfel ti se evidentiaza foarte bine trasaturile.

Bretonul poate ascunde ridurile de pe frunte. Spune-i stilistului sa iti faca un breton intr-o parte. Un breton drept te poate imbatrani.

Culoarea potrivita

O culoare monotona imbatraneste. Ai putea sa optezi pentru suvite daca ai o tunsoare in scari. Odata cu varsta, fata ta devine mai palida…

Culorile inchise accentueaza paloarea fetei, in timp ce culorile deschise lumineaza fata. Asadar, foloseste culori inchise pe partile joase si suvite pe partile superioare. In acest fel, ochii si pometii iti vor iesi in evidenta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed