HomeFRUMUSETECoafuri Cum sa folosesti bigudiuri de ceramica

Cum sa folosesti bigudiuri de ceramica

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Cum-sa-folosesti-bigudiuri-de-ceramica.jpg

Bigudiuriile de ceramica te vor ajuta sa ai un par ondulat mai mult timp. Spre deosebire de cele din metal, bigudiurile din ceramica se incalzesc uniform si astfel obtii bucle mai bine definite.

Cum sa folosesti bigudiuri de ceramica

Cum sa folosesti bigudiuri de ceramica incalzite:

1.    Spala-ti parul cu samponul pe care il folosesti de obicei. Sterge parul cu un prosop pentru a indeparta excesul de apa, dar nu il usca pana la capat.

2.    Incalzeste bigudiurile conform instructiunilor.

3.    Aplica spuma de par si intinde-o cu un pieptan pe toata suprafata. Foloseste mai multa spuma la parul lung si des, si mai putina la parul mai scurt si cu firul mai subtire. Lasa apoi parul sa se usuce natural sau foloseste un uscator.

4.    Ia o suvita de par de un cm si, pornind de la varf, rasuceste-o in jurul bigudiului. Fiecare bigudiu vine cu o clema speciala pe care o vei folosi pentru a prinde bigudiul. Daca ai parul des si prea lung, mai poti folosi si agarfe pe langa aceste cleme.

5.    Daca vrei bucle mai mari, desfa bigudiurile de ceramica cand sunt aproape reci. Daca vrei bucle foarte bine definite, desfa-le cand sunt complet reci.

6.    Trece-ti mainile prin par pentru a aranja buclele. Aplica fixativ.

Sfaturi

  • Buclele vor rezista mai mult daca speli sau uzi parul inainte.
  • Daca te piepteni, buclele se for desface.
  • Daca ai cateva suvite care nu s-au ondulat, foloseste un odulator.
  • Pentru bucle mai mari, foloseste bigudiuri de ceramica mai mari sau onduleaza suvite mai mari, iar pentru bucle mai definite, foloseste bigudiuri mai mici sau onduleaza suvite mai mici de par…

Cum sa aplici bigudiuri de ceramica – Tutorial VIDEO

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed