HomeFRUMUSETECoafuri Ghid pentru spalarea extensiilor

Ghid pentru spalarea extensiilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 733 views
spalarea-extensiilor in Coafuri

Spalarea extensiilor este foarte usor de realizat pentru ca se aseamana cu spalarea parului natural. Urmareste acest ghid pentru spalarea extensiilor.

Fie ca alegi extensii din par natural sau sintetic, acestea iti pot transforma parul, temporar sau permanent, intr-unul mai lung, mai voluminos sau mai colorat. Raspunsul la intrebarea noastra depinde de tipul extensiilor alese.

spalarea extensiilor

Spalarea extensiilor cu clame

Nu se recomanda spalarea extensiilor atasate cu clame. Odata ce ele sunt usor de aplicat si de indepartat, este mai bine sa le scoti inainte sa-ti speli parul natural, pentru a evita  distrugerea scalpului sau a parului natural. Spala fiecare extensie separat, cu samponul obisnuit, aplica un balsam si lasa-le si se usuce natural sau foloseste uscatorul.

Spalarea extensiilor lipite

Daca ai extensii lipite, nu trebuie sa te gandesti cum sa-ti speli parul. Acest tip de extensii sunt stabile pentru saptamani sau luni intregi, timp in care parul trebuie spalat de mai multe ori.

Spalarea extensiilor cusute

Acelasi lucru este de facut si cand porti extensii cusute. Nu este nevoie sa le indepartezi. Trebuie sa-ti speli parul cu extensiile aplicate.

Cum sa ingrijesti extensiile

Extensiile au nevoie de o perioada de ajustare. In loc sa astepti sa-ti creasca parul, in cateva ore poti avea un par mai des si mai lung.

Pieptanarea si perierea. Sti deja ca intotdeauna trebuie sa fii gentila cu parul tau natural. Procedeaza la fel cand iti piepteni sau perii extensiile. Pentru a evita deteriorarea, foloseste o perie cu dinti rari, pentru bucle.

Spalarea extensiilor. Inainte sa intri la dus, piaptana sau perie parul pentru a-l scapa de incurcaturi sau noduri. Evita sa aduci parul in fata, ci mai degraba lasa sa treaca jetul de apa prin el, pentru a-l descurca mai bine, in timp ce aplici un sampon si un balsam de calitate. Acum, ca ai cheltuit bani pe extensii, trebuie sa renunti la folosirea unor produse ieftine si ineficiente. Consulta stilistul daca nu stii ce produse sa alegi.

Ingrijire generala. Te vei obisnui sa dormi cu extensiile in par. Nu doar vei avea mai mult par in cap, dar vei dormi cu un par voluminos care poate crea incurcaturi. Evita disconfortul de a-ti prinde parul intr-o coada neteda, purtata pe gat, sau prinsa pierdut.

Redu stresul parului. Poarta parul intr-o coada sau coc, in mod regulat. Deoarece extensiile creeaza greutate parului, pot stresa scalpul, ceea ce poate provoca pierderea parului. Ridicarea parului va da scalpului si radacinilor tale naturale o pauza extrem de necesara.

Aranjare. Foloseste o setare de racire cand iti usuci extensiile. Astfel, vei proteja sanatatea parului, iar aerul rece nu va interveni daca extensiile au fost lipite.
Iti poti spala parul cu extensiile atasate? Da, numai daca nu sunt aplicate cu clame. Fii prudenta si foloseste produse de calitate pentru cele mai longevive rezultate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed