HomeFRUMUSETECoafuri Idei pentru vopsirea parului

Idei pentru vopsirea parului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Idei-pentru-vopsirea-parului.jpg

Da stralucire tunsorii tale cu cateva idei pentru vopsirea parului. Alege o nuanta care sa se potriveasca tonului pielii si personalitatii tale. Sa nu iti fie teama sa iti etalezi stilul cameleonic!

Incepe o noua etapa in frumusetea ta zilnica si scoate la iveala fanteziile tale pentru o colorare salbatica! In acest sezon, pastreaza-ti suvitele in forma cu niste sedinte de intretinere si nuante noi radiante. Este posibil ca aceste idei pentru vopsirea parului in nuante vibrante sa nu se potriveasca oricui. Oricum, daca ai atitudinea potrivita, vei fi capabila sa te transformi intr-o forta a modei. Poarta o culoare bitonala sau pete de culoare si evidentiaza-ti frumusetea aventuroasa!

Depaseste limitele a ceea ce s-ar numi un aspect natural si exploreaza impactul izbitor al nuantelor luminoase si indraznete. Viziteaza un salon de coafura si cere reflexe minunate sau o completare a sesiunii de colorare, dupa preferinta.

Idei pentru vopsirea paruluiIdei pentru vopsirea paruluiIdei pentru vopsirea paruluiIdei pentru vopsirea parului

Ne bucuram sa iti oferim o selectie a celor mai noi idei pentru vopsirea parului, inspirate de profesionisti. Nu merge mai departe, daca ti-ai indeplinit dorintele. Nuantele contrastante vor fi magice pentru parul tau scurt, mediu sau lung, mai ales daca nu iti este teama sa intampini socuri vizuale. Fii constienta si pastreaza-ti parul gata de intalnire cu modele noi de aranjare si vopsirea parului, pe care le-ai vazut la Hollywood sau pe strada.

Fii capabila sa iti completezi imaginea cu o coafura vibranta si idei pentru vopsirea parului. Numeroasele nuante de roscat au cucerit inima a milioane de fete. Alege tonurile naturale pentru un look mai retinut. Pe de alta parte, daca nu-ti poti satisface poftele pentru frumusetea provocatoare cu nuante naturale, este timpul sa intri in actiune si sa alegi o paleta de culori vibrante si idei pentru vopsirea parului.

Idei pentru vopsirea paruluiIdei pentru vopsirea paruluiIdei pentru vopsirea parului

Culorile luminoase cer o ingrijire bine definita. Daca vrei sa mentii stralucirea naturala si textura delicata a suvitelor tale, este important sa incluzi in trusa ta de ingrijire cateva produse de protectie a culorii. Samponul, balsamul si alte tratamente revitalizante te vor ajuta sa mentii starea impecabila a culorii. Foloseste-ti creativitatea pentru a combina nuante diferite si aplica cateva stiluri stridente, in voga. Da stralucire parului tau prin avantajele unor tehnici de colorare si vopsele de calitate…

Idei pentru vopsirea paruluiIdei pentru vopsirea paruluiIdei pentru vopsirea parului

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed