Home FRUMUSETECoafuri Coafuri moderne pentru femeile de peste 50 de ani

Coafuri moderne pentru femeile de peste 50 de ani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2k views 3 minute timp de citit

Așa cum bine știm, odată ce trec de vârsta de 50 de ani, femeile devin mult mai aranjate și preocupate de aspectul lor fizic.

Pe lângă o atenție deosebită la detalii și la stilul vestimentar, femeile de peste 50 de ani sunt extrem de preocupate și de coafură. Din acest motiv, nu trece nicio zi în care o femeie de vârstă mijlocie să nu își coafeze părul până la cele mai mici detalii.

Deoarece există o astfel de preocupare excesivă cu privire la acest subiect, ți-am pregătit o listă de coafuri moderne pentru femeile de peste 50 de ani.

Cea mai banală coafură, dar cu un efect uimitor, ce poate fi adoptată, bineînțeles, și de femeile de peste 50 de ani, este îndreptarea părului cu placa.

O placă de calitate va da întotdeauna o strălucire aparte părului și de aceea o astfel de coafură te va face să arăți superb, indiferent de locul în care o porți. Această coafură extrem de simplă poate fi purtată atât seara, cât și ziua, și va arăta extrem de bine alături de orice outfit, fie că este unul sport sau unul extrem de elegant.

Dacă vrei ca părul tău să arate superb și nu ai prea multe idei de coafuri, alege să îți îndrepți părul cu placa și totul va fi perfect.

Buclele lejere

Buclele lejere vor arăta mereu bine pe o doamnă de peste 50 de ani. Acestea vor da volum părului, ceea ce este necesar de cele mai multe ori, și vor încadra perfect fața.

Buclele pot fi făcute cu mai multe tipuri de ustensile, în funcție de modul în care ai vrea să arate.

Dacă vrei niște bucle extrem de lejere și lăsate, alege să le faci cu un ondulator foarte gros. Astfel, vei avea întotdeauna rezultatul perfect.

Dacă vrei niște bucle puțin mai strânse, alege să le realizezi cu ajutorul unui ondulator de mărime medie, Astfel, buclele tale nu for fi nici extrem de lăsate, dar nici în stilul afro.

Bucle perfecte se pot realiza și cu ajutorul plăcii de păr. Dacă ai răbdarea necesară, rezultatul poate fi unul cu adevărat uimitor.

Pentru ca buclele să se păstreze perfect pe tot parcursul zilei, aplică la sfârșit un fixativ cât mai lejer. Astfel, buclele vor fi protejate, iar părul nu va fi deloc încărcat.

Cocurile

Cu siguranță aceasta este cea mai potrivită coafură modernă pentru o femeie de peste 50 de ani. Există nenumărate tipuri de cocuri moderne, atât pentru zi, cât și pentru seară, care se potrivesc perfect unei femei de peste 50 de ani.

Iată câteva modele incredibile de cocuri cu care poți întoarce toate privirile!

Cocuri de seară

Aceste cocuri sunt realizate perfect, fără niciun fir rebel și fără nicio șuviță ieșită. Aceste coafuri trebuie să arate perfect, să fie mereu simetrice și atent stilizate cu produse speciale, pentru a se menține intacte pe tot parcursul zilei.

Cocurile lejere

Aceste cocuri pot fi realizate cu ușurință acasă și pot fi purtate atât pe timpul zilei, cât și seara. Pentru seară, este necesară doar accesorizarea cu cleme speciale și aplicarea unor produse de styling…

Cocurile speciale

Aceste cocuri pot fi realizate doar într-un salon specializat și sunt extrem de complexe. Aceste coafuri superbe vor întoarce toate privirile.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies