Home FRUMUSETECoafuri Cum sa transformi parul negru intr-unul roscat inchis

Cum sa transformi parul negru intr-unul roscat inchis

autor Elena Yvette
967 vizualizari

Este destul de dificil sa vopsesti parul negru in roscat inchis. In loc sa fortezi parul facandu-l blond si distrugandu-l, mai bine incearca niste suvite de un roscat inchis si astfel parul tau va avea o stralucire superba. Sau poti incerca stilul ombre.

Cum sa transformi parul negru intr-unul roscat inchis

Suvite roscate

Un aspect interesant despre suvitele roscate este ca iti fac parul sa aiba mai multa profunzime. Desi unii experti recomanda ca suvitele sa para cat mai naturale, sa arate ca si cand te-ai nascut cu ele, le poti face putin mai indraznete si intense. Oricum fa-le cu gust. Asta insemna ca daca ai parul negru, suvitele roscate trebuie sa iti incadreze fata si sa fie la fel pe ambele parti.

Stilul ombre
Acest stil este perfect pentru cele care au parul negru si vor sa-i dea putina culoare, dar totodata nu vor sa exagereze. Presupune o estompare graduala a culorii de la radacina pana la varfuri: de la negru sau castaniu inchis la radacina, pana la blond la varfuri.

Cu toate ca majoritatea persoanelor cu parul negru opteaza pentru acest stil in diverse nuante de castaniu, tu ai putea sa optezi pentru alta varianta: de la negru la radacina, pana la roscat inchis la varfuri…

Poate fi destul de greu sa nimeresti nuanta potrivita de roscat inchis, asa ca s-ar putea sa fii nevoita sa experimentezi putin. Ai putea sa intrebi stilistul, mai ales daca te vopsesti pentru prima data. Poti sa te vopsesti si acasa, poti face chiar suvite acasa, dar trebuie sa te pricepi. Nu vrei sa iti distrugi parul, ci vrei sa creezi un look nou si frumos!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies