HomeFRUMUSETECoafuri Ingrijirea parului cret

Ingrijirea parului cret

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Ingrijirea-parului-cret1 in Coafuri

Ingrijirea parului cret nu este un lucru usor de facut. Va vom prezenta cele mai bune metode pentru a avea grija de parul dumneavoastra cret.

Ingrijirea parului cret

Pentru femeile cu parul cret, acesta este un tip de par indisciplinat. Ai fost la stilisti ca sa te ajute sa gasesti o solutie pentru ingrijirea parului cret si tot ce ai facut a fost sa cheluiesti banii degeaba? Ai intalnit multe persoane cu aceeasi problema, care ti-au dat sfaturi, dar acestea nu au functionat si pentru tine?

De ce este atat de complicata ingrijirea parului cret?

Sunt multe produse pentru ingrijirea parului cret, dar poate fi dificil sa te hotarasti. Bineinteles, este vorba de ce anume functioneaza pentru tine! Iti poti atenua cautarea apeland la produse pentru par cret; un amestec de produse diferite poate fi cel mai bun pentru tine! Pentru ingrijirea parului cret foloseste sampon si balsam pentru par cret.

Nu incarca parul cu sampon, nu este indicat sa-l speli mai mult de trei ori pe saptamana. Astfel, nu vei priva parul de uleiurile naturale pe care acesta le produce si care il ajuta. In al doilea rand, aplicarea balsamului este benefica pentru ingrijirea parului cret, deoarece parul nu se mai usuca, lasandu-l moale si stralucitor.

Pasul urmator este sa iti dai seama daca gelul sau spuma de par este mai buna pentru parul tau. Poti folosi si un fixative pentru a-ti aranja parul. Nu te teme sa folosesti produse noi!

Ingrijirea parului cret – Hidratare

Asigura-te ca folosesti un balsam hidratant bun pentru ingrijirea parului cret, pentru ca acesta poate face toata diferenta. Nu-ti face griji, nu toate balsamurile bune sunt si scumpe. Exista multe alte optiuni ca balsamurile pe care le poti folosi de doua ori pe luna, sau o terapie a parului sau tratamente cu uleiuri. Aplicarea unui balsam este o idee grozava, deoarece ajuta la hidratarea parului de-a lungul intregii zile pana la folosirea unor produse. Cu cat tii mai mult un produs hidratant in par, cu atat vei avea rezultate mai bune…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed