Home Sfatul unui expert in colorarea parului

Sfatul unui expert in colorarea parului

autor Elena Yvette
876 views 2 minute timp de citit

Cand vine vorba de colorarea parului, Marie Robinson este o adevarata experta. Printre celebritatile care o frecventeaza se numara Anne Hathaway, Natalie Portman, Heather Graham, Emma Stone, Rachel Weisz si Liv Taylor.

Sfatul unui expert in colorarea parului

Care sunt ideile preconcepute pe care le au femeile cand vine vorba de colorarea parului?
„Una dintre aceste idei preconcepute este aceea ca unele femei cred ca nu se pot vopsi acasa. Fals. Oricine se poate vopsi acasa: trebuie sa urmezi doar instructiunile de pe cutia cu vopsea.

O alta idee preconceputa este ca nuantele de pe cutie nu ne ofera culoarea pe care o dorim.”

Cum trebuie sa se pregateasca o femeie inainte de a se vopsi?
„Inainte de a se vopsi, o femeie trebuie sa stie exact ce look vrea. Nu se recomanda sa te speli pe cap inainte de a te vopsi.”

Cum sa gasesti culoarea potrivita?
„Cine are pielea mai alba si ochii deschisi la culoare poate opta pentru un blond mai rece, o nuanta de cenusiu. Blondul auriu are nuante mai calde, precum culoarea mierii (blond mai inchis) sau culoarea untului (blond mai deschis), iar astfel de nuante ti se potrivesc daca esti mai palida si ai ochi caprui.

Daca vrei o culoare mai inchisa, ar trebui sa optezi pentru o nuanta putin mai deschisa decat cea pe care o doresti tu. Uneori, o culoare prea inchisa nu te prinde.”

Exista vreo regula dupa care sa te ghidezi cand alegi culoarea parului?
„Regula este sa alegi o culoare cu doua nuante diferite fata de culoarea ta naturala. Ia in  considerare si nuanta pielii tale, precum si culoarea ochilor cand alegi vopseaua de par.”

Exista insistente absurde din partea clientilor in ceea ce priveste alegerea culorii de par?
„Da. Spre exemplu, o clienta cere o anumita culoare de par care nu i se potriveste si totusi insista sa o faca.”

Cum poti mentine mai mult timp culoarea parului?
„In primul rand, trebuie sa folosesti un sampon si un balsam pentru par vopsit, pentru ca parul trebuie ingrijit si hranit. In al doilea rand, recomand folosirea produselor care protejeaza impotriva caldurii. Ajuta si evitarea expunerii la soare…”

De culoarea carei celebritati esti mandra?
„Am fost mandra in mod special cand am vopsit-o pe Jennifer Connelly intr-un blond platinat si cand i-am facut lui Anne Hathaway un castaniu caramel.”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed