Top 10 coafuri pentru Pasti care pot fi facute usor

Share

Atrage atentia de Pasti alegand o coafura perfecta, care sa se potriveasca noii tendinte, asa ca poti fi centrul atentiei. Coafurile joaca un rol foarte important cand vine vorba despre aparitia fizica, deci inspira-te din urmatoarele imagini moderne!

coafuri pentru Paste

Un look fabulos de Pasti este combinatia perfecta de coafura moderna, vestimentatie frumoasa si un machiaj potrivit. Toate aceste detalii iti pot transforma imaginea, deci daca vrei un stil nou, fii atenta la tot ce te poate ajuta sa iti subliniezi cele mai bune trasaturi. Daca simplitatea nu te caracterizeaza, intoarce-ti privirea catre urmatoarele coafuri stilate!

coafuri pentru Pasti

Coafurile ridicate de epoca arata uimitor in acest an si sunt perfecte pentru tendintele anilor ’70, care au creat o furtuna in industria modei.

Coafurile de Pasti pot varia in stil, asa ca oricine poate arata minunat cu look-ul ales. Aerul de epoca este dat de stilul elegant prin abundenta volumului, care te va evidentia. Cu o coafare formala esti perfecta pentru evenimente speciale, asadar, daca ai lungimea necesara, creeaza un coc-stup modern, dar si un par prins sus, ilustrand elemente de stil diferite, ca niste rulouri victorioase sau o coafura indrazneata.

par prins in coada pentru pasti

Femeile contemporane carora nu le este teama sa stabileasca o tendinta, vor alege cu siguranta o coafura indrazneata. Aceste coafuri moderne de Pasti sunt un magnet cand vine vorba despre atentie si pot fi create pe toate texturile de par, fie cret sau neted. Da parului mai multa drama cu o coada dreapta, neteda si inalta sau un coc-funda. Da volum maxim si incorporeaza cateva impletituri stilate, pentru a crea  o imagine unica sau poti obtine o coafura dezordonata foarte sexy…

coafura par lung pentru Pasti

Daca stilul clasic ti se potriveste cel mai bine, este indicat sa alegi o coafura simpla, care emana perfectiune. Aceste coafuri de Pasti sunt perfecte pentru ocazii formale si pot sublinia feminitatea. Creeaza o coafura sexy si eleganta uscand parul sau ondulandu-l si alege un coc voluminos, un coc-ciot dezordonat sau o coafura simpla cu volum, incat volumul este cheia sezonului.

coafura eleganta pentru Pasticoafura par prins in coada cu flori coafuri elegante de Paste coafura tinere pentru Pasti coafura pentru Paste coc pentru Pasti


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news