HomeFRUMUSETECoafuri Tunsori medii creative pentru primavara

Tunsori medii creative pentru primavara

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Tunsori-medii-creative-pentru-primavara.jpg

Cauta stilistul perfect si solicita una dintre aceste tunsori medii creative pentru primavara. Tunsorile in straturi sunt tunsorile momentului.

Tunsori medii creative pentru primavara

Exista numeroase metode de a scapa de varfurile despicate si de textura greu de gestionat. O tunsoare noua este cea mai rapida solutie pentru dilemele parului tau. Alege tunsori medii excentrice, tinand cont de impactul vizual pe care vrei sa-l creezi. Aceste tunsori medii creative pentru primavara te vor ajuta sa te simti uimitoare si sexy de-a lungul intregului sezon.

Daca ti se pare dificil sa gasesti un stil nou, inspira-te din selectia noastra de tunsori medii stratificate si tunsori boante, atat de practice si populare in acest sezon.

Tunsori medii creative pentru primavaraTunsori medii creative pentru primavaraTunsori medii creative pentru primavaraTunsori medii creative pentru primavara

Schimbarea este la fel de buna ca o vorba dulce pentru sufletul tau! Inceteaza sa mai porti parul in coafuri plictisitoare si adopta avantajele de vitalitate pe care ti le ofera o noua gama de tunsori. Incearca unele dintre coafurile noastre si vezi ce tunsoare se potriveste fetei si personalitatii tale.

Daca ai nevoie de volum pentru parul tau, asigura-te ca stilistul tau foloseste produse de calitate. Ridica radacinile si adauga onduleuri sau bucle netede coafurii tale, daca vrei sa schimbi textura tunsorii. Ciufulirea parului este o tehnica perfecta de a fixa parul pe spate sau de a crea o coafura dezordonata. Pe de alta parte, iti poti purta pletele netede si rafinate folosind o cantitate mica de crema pentru netezire si ser pentru stralucire.

Tunsori medii creative pentru primavaraTunsori medii creative pentru primavaraTunsori medii creative pentru primavaraTunsori medii creative pentru primavara

Alege stiluri care sa se potriveasca trasaturilor fetei tale. Straturile grele si netede se dovedesc a fi optiuni foarte bune, daca vrei sa scapi de structura monotona a coafurii tale. Joaca-te cu textura naturala a parului pentru un efect relaxat. Oricum, daca vrei sa sculptezi trasaturile si forma fetei, trebuie sa fii atenta la forma suvitelor tale.

Parul foarte neted este mai potrivit femeilor care vor sa evite rotunjimea fetei, asa cum textura voluminoasa este perfecta daca vrei sa netezesti unghiurile fetei. Aminteste-ti sa folosesti numai produse profesionale bazate pe stralucire naturala si definire pentru tunsoarea ta…

Tunsori medii creative pentru primavaraTunsori medii creative pentru primavaraTunsori medii creative pentru primavara

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed