HomeFRUMUSETECoafuri Trei sfaturi pentru a preveni căderea părului

Trei sfaturi pentru a preveni căderea părului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Trei-sfaturi-pentru-a-preveni-căderea-părului.jpg

Vă cade părul? Nu vă faceți griji! Fiecare dintre noi pierdem cam o suta de fire de păr zilnic. De asemenea, încercați aceste sfaturi pentru a preveni căderea parului, pentru a ajuta părul să crească într-un ritm normal și sănătos!

Trei sfaturi pentru a preveni caderea parului

Fructe şi legume pentru un păr frumos

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a preveni căderea părului se referă la alimentație: ar trebui să mâncați zilnic o porție suplimentară de fructe sau legume. Fie că este vorba despre un ardei roşu sau un bol de afine, aceste alimente sunt bogate în substanţe nutritive benefice şi antioxidanţi, pentru a proteja foliculii de păr, şi vitamina C pentru a ajuta la creşterea părului. Mâncaţi o portocală după-amiaza sau un avocado la omleta de dimineaţă, pentru prevenirea căderii părului.

Masaj zilnic al scalpului

Alte sfaturi pentru a preveni căderea părului au legătură cu masajul zilnic al scalpului. Rezervați-vă trei minute dimineața sau seara pentru un masaj al scalpului. Masajul stimulează circulația scalpului şi accelerează transportul nutrienţilor către foliculii de păr. Folosiţi un ulei pentru a stimula şi mai mult circulaţia şi pentru a proteja scalpul de microbi. Adăugaţi două picături de esenţă de levănţică sau rozmarin la două linguriţe de ulei de măsline sau avocado. Înmuiaţi degetele în ulei, apoi masaţi uşor scalpul prin mişcări circulare. Nu este doar pentru părul dumneavoastră, ci şi relaxant…

Folosiţi şamponul adecvat

Următoarele sfaturi pentru a preveni căderea părului sunt în legătură cu folosirea corectă a șamponului. O altă modalitate uşoară de prevenire a pierderii părului este utilizarea zilnică a unui şampon care fortifică şi hrăneşte părul. Există şampoane pentru păr gras, uscat sau vopsit, dar sunt şi produse create special pentru păr fin şi rar. Şamponul Andalou Naturals Age Defying este minunat cand vine vorba de sănătatea părului şi a scalpului. Acesta înlătură orice ar putea bloca foliculii de păr, oferind în acelaşi timp o doză bogată de nutrienţi din soc, măceşe şi goji.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed