HomeFRUMUSETECoafuri Tunsori bob 2017

Tunsori bob 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
Tunsori-bob-2015 in Coafuri

Cele mai noi tunsori bob din 2017 va vor schimba complet infatisarea in cel mai bun mod posibil. Femeile au ales de-a lungul timpului aceasta tunsoare tocmai din pricina aerului special pe care aceasta il aduce. Care sunt stilurile de tunsoare bob, ceea ce inseamna, de fapt, aceasta tunsoare si care este istoria ei vom vedea in continuare, in acest articol.

Tunsori bob 2016

Tunsorile bob din 2017 nu se schimba fata de anul 2016, singurul element care se va schimba mereu este atitudinea adoptata de femeile care aleg sa treaca la o astfel de tunsoare.

  • Anii 1990 – Inceputul

Bobul este o tunsoare scurta pentru femei in care parul este, de obicei, taiat drept în jurul capului si un breton in partea din fata. La începutul anilor 1990, Cyndi Lauper a avut o tunsoare bob in culori foarte neobisnuite insa minunata; curand dupa aceea, reducerea a devenit identificata cu personajul Mia Wallace, interpretat de Uma Thurman in 1994, „Pulp Fiction”, film de Quentin Tarantino. Aceasta si-a personalizat bobul pentru a putea reflecta adevaratul sau caracter. In filmul „Men in Black”, personajul Dr. Laurel Weaver , interpretat de Linda Fiorentino, a purtat, de asemenea, un bob.

tunsori bob asimetric

  • Anii 2000 – Renasterea si moda

In 2006, bobul a fost adoptat de cantareata Madonna. Se spune ca anumite persoane pornesc un anumit stil. Se pare ca, dupa ce cantareata a ales tunsoarea bob, lumea si-a modificat parerea despre parul scurt, multe femei alegand sa se tunda astfel ca sa arate precum Madonna.

In noiembrie 2005, dansatoarea pe gheata, canadiana Kristina Lenko, a fost invitata să se alature noii serii ITV1 „Dancing on Ice”. A avut nevoie de o schimbare de look. Rezultatul a fost o reducere de bob asimetric, care de atunci a fost copiat puternic.

In 2007, cantareata Rihanna a avut o tunsoare bob in videoclipul pentru „Umbrella”. Ea a declarat ca s-a inspirat de la look-ul lui Charlize Theron din filmul „Aeon Flux”.

Actrita Christina Ricci a avut, de asemenea, un bob in filmul pentru seria 60 anime „Speed Racer”.

tunsori-bob-cu-breton

  • Tipuri de tunsori bob

  1. Bob chinezesc: se taie de la decolteu, agitat in jurul marginii.
  2. Bob in linie A: o taietura bob tipic, cu parul putin mai lung in fata; se taie intr-un stil asimetric.
  3. Bob Shingle: un bob de moda veche, in forma de dom, cu spatele ras/taiat foarte scurt, intr-o forma de V.
  4. Bob pana la barbie: se taie direct la nivelul barbiei, cu sau fara breton.
  5. Bob taiat in stil Buzz-Bob: in cazul in care este lung pana la umeri in fata si aproape decupat la spate.
  6. Bob-Shaggy: un bob dezordonat, stratificat cu un aparat de ras.
  7. Bob pana la umeri: un bob care ajunge la umeri si are foarte putine straturi.

In concluzie, tunsorile bob nu si-a pierdut din farmecul rezultat initial. Femeile inca aleg sa isi schimbe look-ul si sa adere stilului discutat. Se pare ca si in anul 2017 tunsorile bob se bucura de succes…

Multe celebritati au ales si continua sa aleaga tunsorile bob. Mai sus am prezentat doar cateva figuri publice care pot sublinia cat de mult poate schimba o tunsoare.

tunsori bob fata rotundatunsori bob filattunsori bob in scaritunsori-bob-lungtunsori bob mediutunsori bob par crettunsori bob par lungtunsori bob par ondulattunsori bob par scurttunsori bob pentru fata ovalatunsori bob scurttunsori par scurt bobtunsori scurte bobtunsori stil bob

Gasesti mai multe tipuri de coafuri aici. Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi tendinte in moda si cele mai bune sfaturi de infrumusetare. Iti multumim! Echipa yve.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed