HomeFRUMUSETECoafuri Tunsori elegante pentru femeile de peste 50 de ani

Tunsori elegante pentru femeile de peste 50 de ani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Tunsori-elegante-pentru-femeile-de-peste-50-de-ani.jpg

Odată cu înaintarea în vârstă, femeile nu ar trebui să ignore moda și de aceea ar trebui să fie în permanență la curent cu tunsorile elegante pentru femei de peste 50 de ani.

Tunsori elegante pentru femeile de peste 50 de ani

Femeile mature sunt adesea mult mai atente la aspectul părului, petrec mult mai mult timp la coafor și au mai multă răbdare în a-și aranja podoaba capilară.

Pentru a putea fi mereu la curent cu noile tendințe, ne-am hotărât să îți pregătim o listă cu tunsori elegante pentru femeile de peste 50 de ani.

Tunsori elegante pentru femeile cu părul scurt

in Coafuri

Deși ar părea că nu ai prea multe opțiuni dacă ai părul scurt, nu este chiar așa. Femeile cu părul scurt își pot tunde sau aranja părul în nenumărate feluri, cu o mare ușurință.

Poți opta pentru o tunsoare extrem de scurtă sau pentru una ce îți acoperă gâtul. Cea mai lungă poate fi coafată foarte ușor cu ajutorul unei perii rotative.

Dacă lungimea părului tău este una medie, ai extrem de multe opțiuni. 

tunsore femei 50 de ani

O tunsoare deosebit de elegantă pentru femeile de peste 50 de ani este tunsoarea dreaptă. Aceasta este foarte adaptabilă și se potrivește perfect oricărei ținute.

Tunsoarea dreaptă se poate coafa în nenumărate feluri, cu o mare ușurință.

in Coafuri

Tunsorile bob sunt perfecte pentru femeile cu părul mediu. Acestea sunt cel mai des întâlnite, dar și cele mai stilate. Acestea pot fi coafate extrem de ușor și arată foarte bine pe orice formă a feței, însă, înainte de a face o astfel de schimbare, este indicat să te consulți cu un specialist.

in Coafuri

Fie că optezi pentru un bob perfect sau vrei ceva mai extravagant și asimetric, bobul va fi întotdeauna o alegere inspirată, indiferent de forma feței. Dacă ai mult curaj, optează și pentru unele culori mai neobișnuite și vopsește-ți părul exact așa cum îți dorești.

Tunsori pentru părul lung

in Coafuri

Chiar dacă ai părul lung și ți se pare imposibil, poți și tu să ai parte de o tunsoare tip bob. Este foarte simplu, deoarece vei apela la un truc. Vei tunde părul în spate, iar în față îl vei lăsa mult mai lung. Astfel, tunsoarea va semăna cu una bob, chiar dacă nu este chiar așa. Aceasta este o tunsoare asimetrică ce scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale unei femei adevărate.

Pentru un plus de efect, indicat ar fi să folosești o perie rotativă cu ajutorul căreia să ondulezi partea de jos a părului spre interior. Astfel, bobul va arăta mult mai veritabil.

Părul lung poate suporta orice tunsoare, iar femeilor de peste 50 de ani li se potrivesc cel mai bine tunsorile drepte sau cele în scări. Un astfel de păr arată extrem de bine și poate fi coafat foarte ușor…

Femeile de peste 50 de ani sunt mereu deosebit de elegante și întotdeauna atente la aspectul lor fizic. Din acest motiv, ar trebui să fie mereu la curent cu noile tendințe în materie de modă, pentru a se putea menține mereu tinere.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed