Home FRUMUSETECoafuri Tunsori pentru par cret

Tunsori pentru par cret

autor Elena Yvette
440 vizualizari

Cele mai multe tunsori pentru par cret pot fi o salvare pentru femeile care sunt mereu pe picior de plecare. Sunt multe tunsori pentru par cret care arata bine pe parul scurt si pot fi foarte usor de ingrijit.

Tunsori par cret

Daca vrei sa iei hotararea si sa alegi tunsori pentru par cret, trebuie sa iei in considerare marimea fetei tale. Marimea fetei joaca un rol foarte important in aspectul tau. Un stilist profesionist iti poate oferi sugestii despre ce stil ti se va potrivi si iti va arata fata cat mai bine.

Acum gandeste-te la textura parului tau. Femeile care au parul cret tind sa-l aiba gros si aspru, asa ca trebuie sa iei asta in considerare inainte sa alegi dintre niste tunsori pentru par cret. Nu vrei sa petreci mult timp decat trebuie  in aranjarea parului, pentru ca ai probleme cu textura acestuia.

Dintre tunsorile pentru par cret, cel mai mult se recomanda una cu multe stratificari. Straturile vor reduce grosimea buclelor si vor adauga mai multa flexibilitate la aranjare. O alta tunsoare este una conica sau in forma de bob, ce va adauga dimensiune si va aseza buclele.

Parul cret scurt poate fi aranjat in diferite moduri, prin indreptarea sau ondularea cu ajutorul degetelor, adaugand un breton sau purtand o bentita. Exista numeroase produse special concepute pentru a aseza buclele si a accentua stilul.

Un salon va incerca sa promoveze produsele sale scumpe, dar poti economisi prin cautarea acestora intr-o farmacie. Spuma, gelul sau cremele au fost create pentru a lucra mai usor cu parul cret; poti gasi chiar sampoane sau balsamuri potrivite pentru tunsori par cret…

Orice stil ai adopta, incearca sa gasesti unul care nu cere foarte multa atentie, acesta fiind ultimul lucru pentru care se ingrijoreaza femeile. Opteaza pentru varietate intr-un stil, asigurandu-te ca nu este doar un look pe care il iubesti, dar si cel mai simplu.

Tunsori par cretTunsori par cretTunsori par cretTunsori par cretTunsori par cretTunsori par cretTunsori par cretTunsori par cretTunsori pentru par cretTunsori pentru par cret

Tunsori pentru par cretTunsori pentru par cretTunsori pentru par cretTunsori pentru par cretTunsori pentru par cret

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies