HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Cele mai bune sfaturi pentru a ascunde parul de pe brate

Cele mai bune sfaturi pentru a ascunde parul de pe brate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 969 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Cele-mai-bune-sfaturi-pentru-a-ascunde-parul-de-pe-brate.jpg

Iata niste metode de face ca parul de pe brate sa fie mai putin vizibil sau cu ajutorul carora poti scapa complet de el:

Cele mai bune sfaturi pentru a ascunde parul de pe brate

Cum sa decolorezi parul de pe brate:

Decolorarea parului de pe brate este cea mai obisnuita metoda. Metodele pleaca de la produse special concepute sa protejeze pielea de peroxidul de hidrogen pana la solutiile naturale ca zeama de lamaie si pulpa de papaya.

Cum sa subtiezi parul de pe brate:

Indepartarea parului de pe brate nu este intotdeauna o solutie buna, dar este cea mai simpla metoda de a subtia parul de pe brate. Sa folosesti crema depilatoare este cel mai bine. Fata de un aparat de ras, care lasa varfurile firelor de par in piele, crema depilatoare le dizolva incetinindu-le cresterea si ingrosarea. Poti obtine cele mai bune rezultate folosind un produs pentru inhibarea parului chiar dupa epilare.

Cum sa indepartezi parul de pe brate in mod natural:

Ceara este cea mai comuna metoda pentru a indeparta parul de pe brate, dar din ce in ce mai popular este sistemul cu zahar. Poti face propriul amestec cu zahar acasa, acest proces fiind considerat mai putin dureros pentru femeile care l-au incercat.

Pentru cel mai bun amestec foloseste doua cesti de zahar granulat cu un sfert de cana de apa si un sfert de zeama de lamaie proaspata. Amesteca si toarna intr-o cratita pe aragaz. Foloseste un termometru de gatit si indeparteaza-l de caldura cand ajunge la 120ºC…

Dupa ce l-ai turnat intr-un borcan, lasi sa se raceasca pentru cateva minute, apoi il imprastii pe brat folosind o spatula sau un cutit delicat. Aplica benzi de bumbac (ce pot fi confectionate dintr-un tricou vechi), apasa si trage. Zaharul te va ajuta sa indepartezi parul nedorit de pe brate intr-un mod mult mai ieftin decat te-ar costa o sedinta la salon.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed