HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Dr. Oz te ajută să scapi definitiv de celulită

Dr. Oz te ajută să scapi definitiv de celulită

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/celulita.jpg

Peste 85% dintre femei au celulita si nu stiu la ce tratament sa apeleze insa dr. Oz vine cu cateva solutii salvatoare. Celulita a fost un subiect analizat de medici pentru perioade mari de timp, pentru ca nu se stiu cu exactitate cauzele aparitiei ei:

celulita

Nu renunta la ketchup
Celebrul doctor Oz ne recomanda consumarea unui ketchup de calitate, ce are un continut bogat de licopen. Conform studiilor, rosiile batute ne pot proteja pielea de ultraviolete si ne stimuleaza productia de colagen, pielea ramanand elastica, ferma, iar celulita nu va mai fi la fel de vizibila.

Nu te stresa
Hormonii stresului pot influenta modul de functionare al celulelor adipoase si se recomanda inlocuirea produselor procesate ce au un indice glicemic mare, si determina schimbari majore ale glicemiei, fapt ce va duce la stimularea eliberarii insulinei. Se recomanda renuntarea treptata la produsele ce au la baza faina rafinata si inlocuirea lor cu cereale integrale.

Mananca ananas
Deoarece acesta contine o enzima numita bromelina, ananasul va avea un efect antiinflamator. Inflamatiile pot fi cauza mai multor afectiuni, printre care si bolile de inima. In plus, celulita este mai atenuata daca inflamatiile corpului sunt si ele atenuate. Astfel ca trebuie sa retii faptul ca este benefic consumul de ananas.

Consuma legume cu un continut ridicat de apa
Pentru a imbunatati aspectul pielii, va trebui sa te hidratezi corespunzator, pentru ca aceasta este considerata una dintre cele mai bune solutii. Opteaza pentru apa plata ori ceaiuri din plante; exista si cateva legume si fructe crude, printre care castravetii sau pepenele, care se recomanda a fi consumate.

Nu arunca banii pe tratamente scumpe
Dr. Oz trage un semnal de alarma in privinta aparatelor moderne care „chipurile” ne scapa de celulita insa acestea nu vor mai fi utilizate in cativa ani pentru ca rezultatele lor nu sunt de durata si nici pe masura pacientilor. Trebuie stiut faptul ca nu exista nicio tehnica ce ne scapa garantat 100% de celulita, asa ca este bine sa ne pastram banii si sa nu ii aruncam pe astfel de terapii inutile…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed