HomeFRUMUSETECelulita 5 sucuri pentru un ten sanatos

5 sucuri pentru un ten sanatos

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
Acidul-sucurilor-naturale-de-citrice-afectează-smalțul-dinților in Celulita

Următoarele rețete de sucuri vă ajută să vă mențineți corpul curat și să aveți un ten sănătos. Beneficiile acestor sucuri pentru un ten sănătos sunt multiple, printre ele numărându-se minimizarea erupțiilor, a celulitei și creșterea elasticității pielii. Dacă vă doriți o piele care să strălucească de sănătate, beți cât mai multe sucuri pentru un ten sănătos.

Acidul sucurilor naturale de citrice afectează smalțul dinților

Următoarele sucuri pentru un ten sănătos sunt pline de nutrienți, antioxidanţi, vă ajută să eliminați toxinele şi vă vor face un ten sănătos. Cele mai multe probleme ale corpului şi pielii provin de la toxicitatea care există în corp, aşa că aceste ingrediente din sucurile de fructe ajută la menținerea pielii sănătoase şi au abilitatea de a curata corpul.

Pătrunjelul: Nu este doar un condiment. Pătrunjelul ajută de eliminarea toxinelor, are un puternic efect nutrițional şi conţine foarte mulţi radicali liberi care ajută antioxidanţii.

Morcovii: Bugs Bunny ştia el ceva ceva. Morcovii conţin mulţi antioxidanţi care previn acţiunea radicalilor. Sunt, de asemenea, o sursă foarte importantă de vitamina A, care ajută la dezvoltarea şi întreţinerea celulelor pielii şi face tenul sănătos.

Merele:  Acestea se numără și ele pe lista cu sucuri pentru un ten sănătos. Dacă mâncați un măr în fiecare zi, poate că nu veți ține mereu medicul la distanță, dar merele conțin antioxidanți care ajută la minimizarea celulelor, a țesutului afectat, previn apariția ridurilor și a semnelor îmbătrânirii. Sucul natural de mere are multe proprietăți benefice sănătății.

Castraveții: Folosiți sucul de castraveți pentru proprietățile sale antiinflamatoare și pentru a menține o piele super hidratată, astfel încât să aveți mereu un ten sănătos.

Ananasul: Și acesta se afla printre cele mai bune sucuri pentru un ten sănătos. Sucul natural din acest fruct conține un procent foarte ridicat de antioxidanți din vitamina C, ajută la menținerea elasticității pielii și îmbunătățește hidratarea tenului.

Pentru piele superbă:
–    un mănunchi de pătrunjel
–    4 morcovi
–    un mănunchi de spanac
–    o jumătate de măr

Pentru purificarea tenului:
–    4 felii de ananas
–    o jumătate de castravete
–    o jumătate de măr

Puneți toate ingredientele în storcător și bucurați-vă de aceste sucuri pentru un ten sănătos!

Pe Yve.ro puteți găsi și tutoriale de machiaj...

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed