HomeFRUMUSETEMachiaj Alege cel mai bun fond de ten pentru tine

Alege cel mai bun fond de ten pentru tine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Alege-cel-mai-bun-fond-de-ten-pentru-tine in Machiaj

Se stie ca frumusetea incepe cu tenul impecabil, iar cel mai bun fond de ten trebuie sa dea impresia ca nu ai deloc fond de ten. Utilizam fond de ten pentru ca acesta creeaza o piele care arata fina si fara imperfectiuni, insa cel mai important lucru este ca tenul sa arate mai bine dupa ce este folosit acesta.

Alege cel mai bun fond de ten pentru tine

Tipuri de fond de ten
Acestea se regasesc in formule diferite si va trebui sa alegi cel mai bun fond de ten pentru tenul tau in ceea ce priveste consistenta si textura. Poti alege intre cremele light, lotiunile tip balsam pigmentate, lotiunile lichide cu o acoperire mai mare, fondurile de ten sub forma de stick, formulele oil free sau fondurile de ten sub forma de pudra.

Cum alegem nuanta potrivita pentru cel mai bun fond de ten:
Dupa ce te decizi asupra unui anumit tip, la fel de important este sa alegi si nuanta acestuia, care trebuie sa fie, practic, invizibila. Baza fondului de ten trebuie sa fie galbena, pentru ca toate avem subtonuri galbene ale pielii. In cele mai multe cazuri, fondurile cu subton rosu au un efect de masca pe care nu il doreste nimeni. Trebuie sa tii minte ca cel mai bun fond de ten nu va trebui sa modifice culoarea tenului, ci doar sa o uniformizeze.

Poti incerca mai multe nuante pe obraz, adica sa trasezi linii pana la linia maxilarului, dupa care le estompezi discret cu degetul. In plus, poti testa o nuanta mai deschisa si una mai inchisa, iar nuanta corecta va disparea intre variantele pe care le-ai testat. In plus, trebuie sa testezi nuantele in lumina naturala.

Cum se aplica cel mai bun fond de ten:

Daca ai ustensilele care trebuie, atunci vei obtine un aspect foarte natural. Exista trei metode prin care se poate aplica fondul de ten. Buretele, pensula cu peri artificiali sau, mai simplu, cu degetele. De foarte multe ori, cea mai potrivita metoda este ultima, deoarece caldura degetelor ne ajuta sa il estompam si sa il intindem cum trebuie. Aplicarea se incepe din centrul fetei, spre exterior, pana la linia parului…

Trebuie sa folosesti o cantitate foarte mica, iar ca efectele sa fie reusite, se recomanda sa astepti cateva minute pentru ca fondul de ten sa intre bine in piele, dupa care trebuie sa aplici un nou strat daca este nevoie in anumite zone si poti folosi un creion corector in zonele in care inca mai sunt prezente imperfectiuni.

Cel mai bun fond de ten – Video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed