HomeIngrijirea tenului Cel mai bun fond de ten cu acoperire mare

Cel mai bun fond de ten cu acoperire mare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/fond-de-ten.jpeg

Fond de ten… Trei cuvinte, dar cel mai important accesoriu din trusa de machiaj a oricărei fete. Orice fată care se machiază trebuie să aibă un fond de ten, deoarece, fără acest lucru, machiajul nu iese aşa cum trebuie şi nu este complet.

fond de ten

Oricine foloseşte un fond de ten poate spune că întregul ten se uniformizează, se acoperă imperfecțiunile şi creează un aspect de perfecțiune.

Dacă vrei să îţi cumperi un fond de ten, dar nu ştii pe care să îl iei, avem noi soluţia. Dacă ai în minte o companie care produce fond de ten, dar nu ştii cât de bun este, nu este nicio problemă, te ajutăm noi.

Aşa că uită-te în topul nostru şi sigur vei găsi un fond de ten perfect, fond de ten care să ți se potrivească şi care să îți satisfacă nevoile, dar şi așteptările.

Top 10 cele mai bune fonduri de ten:

  1. Lancôme – Teint Idole Ultra Wear

Primul fond de ten din lista noastră este cel de la Lancôme.

Are o acoperire foarte mare, este rezistent la transfer şi a atins performanţa de a rezista 24 de ore fără să fie nevoie de retuşare. După aplicarea fondului de ten, finisarea va fi una mată şi va da impresia unui ten perfect, fără imperfecţiuni. Textura este proaspătă, catifelată şi este perfectă pentru tenul gras sau mixt.

Poate fi achiziţionat din magazinele Sephora pentru preţul de 217 RON sau din magazinele Notino, cu 189 RON.

  1. Maybelline SuperStay 24H

Al doilea fond de ten este recomandat persoanelor care sunt perfecţioniste şi vor ca tenul lor să fie impecabil, fără urme de imperfecţiuni.

Fondul de ten conţine pigmenţi HD ce corectează cu uşurinţă imperfecţiunile, datorită acoperirii foarte mari pe care o are. Oferă o finisare pentru 24 de ore, o finisare perfectă şi poate fi cumpărat de pe eMag, cu 46 RON.

  1. Sephora

Al treilea fond de ten este fondul de ten de la Sephora Collection. Are o acoperire mare, o textură fină, ce se aplică foarte uşor. Oferă o senzaţie de confort şi are o finisare mată.

Este perfect pentru tenul gras sau pentru tenul mixt şi poate fi cumpărat din magazinele Sephora, pentru suma de aproximativ 70 RON.

  1. Revlon ColorStay

Al cincilea fond de ten al topului nostru este cel de la Revlon.

Acest fond de ten oferă o acoperire perfectă atât pe timpul întregii zile, cât şi în timpul nopţii. Are o acoperire foarte mare şi o textură cremoasă. Este potrivit pentru orice tip de ten şi se poate găsi în toate nuanţele. Este fondul de ten care îţi va satisface nevoile şi aşteptările şi va rezista 24 de ore, fără nicio problemă.

Chiar dacă este potrivit oricărui tip de ten, se recomandă celor care au tenul gras sau mixt.

Conţine chiar şi factor de protecţie şi, pentru doar 50 RON, poate fi al tău direct din magazinele MakeUp-Store.ro.

  1. Marc Jacobs

Al cincilea fond de ten nu se găseşte la noi în ţară şi poate fi achiziţionat de pe site-ul MarcJacobsBeauty.com, pentru doar 55 €.

Este un fond de ten cu acoperire mare, rezistent la transfer şi creat pe bază de infuzii, pentru ca acoperirea să se facă perfect.

Poate fi folosit pentru toate tipurile de ten (normal/ gras/ mixt) şi conferă o calitate superioară.

  1. Estee Lauder Double Wear

Al șaselea fond de ten este unul foarte cunoscut şi foarte apreciat de majoritatea celor care l-au încercat. Este un fond de ten cu acoperire mare, care îţi garantează un ten perfect, mat, fără imperfecţiuni.

Oferă senzaţia unui ten aerisit, proaspăt, care va rezista pe ten întreaga zi, fără a se strânge sau a se întinde.

Are o rezistenţă mare şi SPF 10, aceste lucruri conferind impresia unui ten care nu este încărcat. Se aplică foarte uşor şi va rezista indiferent de vremea de afară.

Îl puteţi cumpăra din magazinele Sephora cu 223 RON, din magazinele Douglas cu 217 RON sau de la Notino, pentru doar 178 RON.

  1. Dior Backstage Face & Body

Acest fond de ten chiar nu mai are nevoie de nicio prezentare. Numele său spune tot. Dior este unul dintre cele mai bune fonduri de ten care au fost inventate vreodată.

Are o acoperire foarte mare şi oferă un aspect impecabil, profesional, aproape instantaneu. Acoperirea este una luminoasă, naturală, dar poate fi şi mată.

Este potrivit pentru toate tipurile de ten şi poate fi achiziţionat de la Sephora, pentru suma de 186 RON.

  1. Clarins Everlast Foundation

Al optulea fond de ten aparţine companiei Clarins şi se remarcă printr-o acoperire mare şi un efect natural după aplicare.

Acest fond de ten uniformizează tenul cu uşurinţă, oferind un aspect al feţei impecabil, fără imperfecţiuni. Rezistă aproximativ 18 ore, fără nicio problemă şi fără a fi nevoie de vreun retuş, oricât de mic. Se recomandă persoanelor care au un tip de ten gras sau mixt.

Poate fi achiziţionat de la Douglas cu 173 RON sau de la Notino, pentru suma de 135 RON.

  1. Ultimatte 4K Boys’N’Berries

Al nouălea fond de ten le ajută pe cele care îl folosesc să dea senzaţia unui ten lipsit de imperfecţiuni, curat, dar şi aerisit. Se recomandă persoanelor care apar în faţa camerelor, deoarece poste face faţă camerelor de filmat UHD.

Este un fond de ten rezistent la apă, iar tenul va căpăta un aspect uniform şi curat. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, fără vreo excepție.

Îl puteţi cumpăra din magazinele The Makeup Shop, pentru suma de doar 85 RON.

  1. Benefit Hello Happy Soft Blur Foundation

Este un fond de ten extrem de puternic, fond de ten ce are o acoperire mare, dar şi rezistentă. Are o finisare mată şi o consistenţă cremoasă. Acest fond de ten reuşeşte să acopere imperfecţiunile cu uşurinţă şi nu încarcă pielea.

Fondul de ten îţi va oferi o senzaţie de confort, dar şi de aerisire…

Fondul de ten se poate achiziționa din magazinele Sephora, pentru suma de 141 RON şi este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed