HomeFRUMUSETEMachiaj Colectia de machiaj True Monica de la Dolce & Gabbana

Colectia de machiaj True Monica de la Dolce & Gabbana

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 911 views
Colectia-de-machiaj-True-Monica-de-la-Dolce-Gabbana in Machiaj

Accentueaza-ti frumusetea naturala si creeaza un machiaj spectaculos ca al fotomodelului Monica Belluci cu noile produse Dolce & Gabbana.

Colectia de machiaj True Monica de la Dolce & Gabbana

Cea mai noua colectie de machiaj True Monica de la Dolce & Gabbana pare sa se fi nascut din dorinta de a aduce inapoi aspectul natural, irezistibil, iar modelul de machiaj al firmei a reusit sa capteze esenta feminitatii pure si naturale. Muza acestei colectii este frumoasa Monica Belluci.

Intr-un interviu, Domenico Dolce a spus ca: „O iubim pe Monica si am lucrat cu ea de multe ori in ultimii 20 de ani. Frumusetea ei nu are varsta”; in timp ce Stefano Gabbana a adaugat ca „Ea ilustreaza femeia Dolce & Gabbana. Este ravasitoare – un model italian adevarat” si frumusetea ei a cucerit inimile a numerosi oameni pe o scala internationala.

Colectia de machiaj True Monica de la Dolce & Gabbana

Este acea frumusete pe care Dolce & Gabbana incearca sa o creeze prin aceasta colectie care te va ajuta sa-ti definesti trasaturile, incat sa creezi o alura iconica, ce te va ajuta sa nu treci neobservata. Verifica produsele acestei colectii si alege-le pe cele preferate.

Ruj voluptos

Aceste nuante fabuloase de ruj depoziteaza doza corecta de culoare, care face buzele sa aiba mai mult volum si sa arate natural. Nuantele disponibile din colectie sunt:

• Gentle Monica – bej nud;
• True Monica – roz-maroniu elegant.

Farduri

Paleta de farduri aduce o sclipire infuzata in tonurile de pamant, care creeaza un machiaj fumuriu ce poate face minuni de la zi la seara. Cu niste pigmenti fabulosi, un roz luminos, maro luminos, maro mediu si un bronz te vor ajuta sa amesteci nuantele, pentru a crea un look mono si multicromatic de fiecare data cand doresti…

Lac de unghii

Fii perfecta de la buze la unghii folosind produsele True Monica mentionate mai sus si completeaza imaginea cu o oja in nuante adorabile, fara varsta, elegante, ca cele care urmeaza:

•Perfection;
• Gentle;
• Petal.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed